Villa i Greve in Chianti i Toscana

Casa Amaranta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Förutom sitt lugna och fina läge har du ett kort promenadavstånd till stadens mysiga centrum, ca. 450 m, vilket är skönt när du ska hem efter en god middag på en av stadens trevliga restauranger.

Casa Amaranta är fördelat på två plan och har en tillhörande liten trädgård där du kan koppla av i sköna solstolar antingen på terrassen eller i den sköna trädgården. Här finns även en upphöjd liten pool, lagom för att du ska kunna ta dig ett svalkande dopp. På framsidan av huset har du utemöbler så att du kan njuta av dina måltider under bar himmel.

Ljust och luftigt

Casa Amarante tillhör samma ägare som de tre intilliggande villorna. Villorna är alla självständiga och har samma trevliga interör, där man försökt bevara den rustika stil som är så typisk för Toscana. Allt detta tillsammans med moderna faciliteter gör att du får en trivsam vistelse. Vackra takbjälkar och terracottagolv ger en varm atmosfär och eftersom det finns gott om utrymme passar boendet både dig som reser med familjen eller med vänner.

Så mycket att se och göra

Du bor i ett underbart område, faktiskt ett av regionens mest älskade och har förutom Greve in Chianti flera trevliga städer och byar i din närhet. En vecka här går fort och att bara ta bilen och i sakta mak ge sig ut på vinvägarna är en upplevelse i sig. Ett ypperligt tillfälle att få hem en god flaska eller två från en av områdets vingårdar.

Läs mer om Casa Amaranta

Det du behöver och lite till

Det finns totalt fyra villor intill varandra (sammanknutna via en liten arkad) varav vi förmedlar tre av dem, en fin lösning för dig som reser i stort sällskap. De övriga två heter Casa Verdiana och Casa Turchesa och ligger under separat beskrivningar.

Detta hus; Casa Amaranta är i två plan och på 120 m² och kan ta upp till sex personer samt har möjlighet till att ta en extrasäng utan extra kostnad.

Här finns wi-fi, sat-TV, micro, ugn, diskmaskin, brödrost, kaffekokare, tvättmöjligheter. Det finns plats för två bilar om du väljer att bo på Casa Amaranta.

Villan på Casa Amaranta

Villa Amaranta för 6+1 personer (ca. 120 m²)

Villan mäter ca. 120 m² och består av första våningsplan med kök samt matplats, fint vardagsrum med sittplatser ut mot poolen, badrum med dusch och tvättmaskin. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsängar och ett sovrum med två enkelsängar. Ett badrum med dusch finns i det ena sovrummet och ett badrum med dusch finns i korridoren.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map