Omdömen från Antico Pastificio

 
Antico Pastificio är inte tillgänglig i dagsläget
Antico Pastificio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Antico Pastificio

Läs personliga omdömen av Antico Pastificio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Antico Pastificio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Antico Pastificio

Greve in Chianti som semester-destination

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge i lugna omgivningar

Verkligen bra och rymliga semesterlägenheter som ligger centralt belägna i Greve in Chianti. Mycket barnvänligt med pool och stor härlig trädgård. Bra lekplats utanför trädgården. Mycket hjälpsam och vänlig personal, som dessutom pratade mycket bra engelska.
Vi kommer gärna tillbaka till detta härliga ställe.

Greve in Chianti som semester-destination

Tycker man om att bara köra rakt ut i det blå så kan jag rekommendera den lilla staden Volpaia. Här bakar man det härligaste bröd som smakar fullkomligt fantastiskt med nyskuret pålägg, Parma skinka eller en salami med fänkål. Dessutom gör de italiensk glass, kanel, aprikos, ananas och pistage. Missunna dig inte någon utan smaka på alla.
Det är ett litet cafe som ligger mitt emot en större restaurang.

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum (Suite)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Liten pärla i Greve in Chianti

Vi fick riktigt bra hjälp av In-Italia med att hitta ett ställe som passade oss.
Greve in Chianti är en trevlig liten stad och en riktigt bra utgångspunkt för turer till Florens, Siena, Gimignano m.fl. Det finns även mängder av möjligheter att komma på vinprovningar. Vi kan rekommendera Le Fonti och Azienda Agricola Panzanello, som bara ligger ca. 6-7 km från Greve in Chianti
Antico Pastificio har ett helt perfekt läge. Vi hade en 4-rums lägenhet med en fantastisk utsikt.
Hjälpsamheten på stället var över all förväntan. Kunde de inte svara med en gång så undersökte de saken så att vi fick svar lite senare eller dagen efter.
Vi var 5, så vi kunde inte utnyttja det fina erbjudandet om en tur till Siena och Gimignano samt
vinprovningsturen som Antico Pastificio hade. Det var ägaren Marco, som själv körde dessa turer med sin egen bil som bara hade plats för max 4 personer.
Men vi fick ordentligt med information, så vi kunde ge oss ut på egen hand. Viktig information om parkering utanför Florens och Siena, samt namn på diverse vingårdar, som hade öppet. Vi var där nämligen under den värsta veckan då många italienare tar ledigt på grund av Mariadagen den 15 augusti.
Fullkomligt fantastiskt område, som vi inte är färdiga med att utforska. Vi kan helt klart rekommendera stället och åker gärna själva tillbaka.

Greve in Chianti som semester-destination

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Antico Pastificio

Greve in Chianti som semester-destination

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fint bostad i Greve

Antico Pastificio hade allt vi önskade oss, och lite till. Härlig mottagning med inbjudan till pizzakväll i trädgården. Fint och välutrustat uteområde, bra parkeringsmöjligheter och perfekt läge i förhållande till stadscentrum.
Lägenheten fungerade strålande.

Personalen var trevlig och hjälpsam.

Greve in Chianti som semester-destination

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt!

Vi blev positivt överraskade över detta fantastiska boende! Rent och fräscht! Superhärliga rum och fint område. Rekommenderar verkligen detta lägenhetshotell om ni besöker greve in chianti!

Greve in Chianti som semester-destination

Vi åkte ca 15 minuter bort från vårt boende och hamnade i panzano in chianti. Här gick vo på en helt fantastisk vinprovning på accademia del buon gusto som en Stefano höll och en charmigare människa får man leta efter. Det var en helhetsupplevelse där man fick lära sig allt om vin och olivolja.

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Ligger härligt centralt i Greve, mycket nära stadens torg

Fin lägenhet. Bra läge. Härlig trädgård och fin pool. Allt i allt, riktigt bra.

Greve in Chianti som semester-destination

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum

Vi saknade en terrass eller direkt utgång till trädgården.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vattnet var för kallt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Pastafabriken i Greve

Bra läge, under 500 meter till butiker, restauranger, torget etc. Rymlig lägenhet. Enkelt med acceptabelt utrustat. Mitt i oktober kan en murvägg vara ganska kall när det är 8-10 grader ute. Ytterst liten effekt av uppvärmningen som vi betalde extra för. Smal inkörning till stället, fördel med liten bil. Trevliga människor i receptionen.

Greve in Chianti som semester-destination

Många utflyktsmöjligheter med smala vägar, mycket svängar, branta stigningar, strålande utsikt. Varierat och typiskt Toscana-landskap. Härlig körtur till större städer på goda vägar (Lucca, Pisa, Florens) som gör att semestern kan varieras.

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum (Suite)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Såg fin ut men användes inte för att det var för kallt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Antico Pastificio

Vi fick några härliga dagar på Antico Pastificio. Lägenheten var rymlig och hade fin uteplats. I lägenheten fanns det man behövde, som tex bäddade sängar, toapapper, diskhandskar, kryddor osv. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Stor gemensam trädgård där våra barn lekte. Poolen var liten, men ok, tyvärr ingen barnavdelning. En grön härlig oas mitt i Greve in Chianti. På morgonen köpte vi nybakat bröd på torget och det finns många bra restauranger runt om kring.

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum (Suite)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Liten pool utan grund del för barnen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Antico Pastificio

Antico Pastificio
Rent och fint, Rent och fint

Förekom ett pågående "myrangrepp" i vårt badrum. Det störde oss inte direkt men påtalade detta vid avresa. Detta måste ha setts av personalen vid städning av rummet inföär vår ankomst men ändå inte hanterats.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Antico Pastificio
Lägenhet m. 2 sovrum (Suite)

Enligt vår bekräftelse var vi utlovade lägenhet på markplan men fick en våning upp. Jobbigt med småbarn.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map