Semesterbostad i Greve in Chianti i Toscana

Antico Pastificio

 
Antico Pastificio är inte tillgänglig i dagsläget
Antico Pastificio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett boende för dig som vill ha nära till allt

Det bästa med Antico Pastificio är det centrala läget. Eftersom du bor i hjärtat av Greve in Chianti har du promenadavstånd till stadens trevliga uteserveringar, restauranger och butiker. Dessutom har du härfrån ett fantastiskt utgångsläge att besöka Toscanas många kulturskatter. Du bor i det underbara Chiantiområdet och när du är på väg till Florens, som är ett måste och som ligger endast en timme bort med bil, kan du njuta av ett underbart landskap där den ena vackra kullen avlöser den andra och där vinrankorna stoltserar rad efter rad.  Väljer du att köra söderut hamnar du i Siena och det gudomligt vackra området Terre Senesi och en timme västerut ligger San Gimignano med alla sina tinnar och torn. Det spelar egentligen inte någon roll i vilken riktning du styr bilen, för du är omgiven av otaliga sevärdheter när du bor här på Antico Pastificio.

Koppla av på historisk mark

Antico Pastificio byggdes 1850 och dess ursprungliga funktion var att tillverka pasta. Efter att ha stått övergiven i nästan 50 år bestämde man sig för att restaurera och förvandla byggnaden till lägenheter, men utan att tumma på de traditionella toskanska värderingarna. Vilket vi är glada för eftersom vi då kan njuta av antika fresker på väggarna, välvda trätak och ursprungliga terrakottagolv, som skapar den där speciella atmosfär vi vill uppleva när vi befinner oss i Italien och framför allt i Toscana.  

Förutom komfortabla lägenheter har du en fin trädgård där du kan koppla av antingen i eller utanför poolen.Du kan ta en paus från solandet under gazebon, starta grillen eller bara slappa i hammocken. Barnen  kan röra sig fritt och de har även en liten lekplats till sitt förfogande.

Skulle du känna för en dag fylld med aktiviteter kan du göra trevliga promenader i området, spela golf, se landsbygden från cykelsadeln eller från hästryggen. Hör med receptionen så hjälper de dig med allt från guidade turer, till att rekommendera bästa shoppingen, matlagningskurser mm.

Läs mer om Antico Pastificio

Bo bekvämt och med självhushåll

Lägenheterna på Antico Pastificio ligger i två olika byggnader. Lägenheterna är från 2 till 9 personer beroende på vilken typ du väljer. Alla har pentry, Sat-TV, Wi-Fi, och badrum. Aircondition och värme är på förfrågan och mot avgift € 10/dag, dock ej möjligt i 3-rumslägenheten då detta inte anses vara nödvändigt pga de tjocka väggarna. Barnsäng, och barnstol efter tillgänglighet, är fri på förfrågan. Tvättmaskin och torktumlare finns i gemensamt tvätteri, mot avgift. Parkering finns inne på området.

För dig som bor i dubbelrum ingår aircondition och Sat-Tv finns. En gemensam terrass finns att tillgå med bord och stolar.

Läs om lägenheterna på Antico Pastificio

Dölj texten
 
 
search map