Omdömen från Albergo Giovanni da Verrazzano

 
Albergo Giovanni da Verrazzano är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Giovanni da Verrazzano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Giovanni da Verrazzano

Läs personliga omdömen av Albergo Giovanni da Verrazzano som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Giovanni da Verrazzano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Håkan med sällskap från Staffanstorp i Sverige bodde på Albergo Giovanni da Verrazzano i Greve in Chianti från den 20. till den 25. oktober 2010.

Resan blev till full belåtenhet. Vädret var fint (något kallt på fm), Vinet utsökt och maten god. Er del av vår aktivitet är vi mycket nöjda med. Den enda negativa synpunkten vi kan ange är att personalen på hotellet var ganska oengagerade i gästerna och deras restaurang tillhörde definitivt inte de bästa i trakten. Som tur var utbudet av andra restauranger tillräckligt stort.

I övrigt tackar vi för ett bra arrangemang och intresse från er sida.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map