Hotell i Greve in Chianti i Toscana

Albergo Giovanni da Verrazzano

 
Albergo Giovanni da Verrazzano är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Giovanni da Verrazzano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Greve in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Då Giovanni da Verrazzano föddes här i byn 1485 hade det redan varit en krog på stället sedan länge, kanske t.om. i flera hundra år. När detta lilla hotell i dag bär hans namn (och det står en staty av honom mitt på torget, ett känt lokalt vin har hans porträtt på etiketten osv.) så beror det på att det sägs att det var denna upptäcktsresande som, som första vita man, fann fram till den bukt var New York idag ligger.

Detta är alltså ett av de äldsta italienska "hotell" men som tur är så har både byggnadens yttre som dess inre genomgått otaliga renoveringar sen Medeltiden (sista renoveringen gjordes 2007). Med sitt läge mitt på en av Toscanas mest kända torg, är Albergo Giovanni da Verrazzano naturligtvis ett populärt ställe att bo på i några nätter, medans man utforskar Chianti och njuter av den lilla pittoreska byn med dess många restauranger, kaffèer och inte minst många vinbutiker. Utöver rummen så har hotellet en restaurang (med en härlig terrass var ifrån man ser torget) samt möjlighet för matlagningskurser.

Läs mer om Albergo Giovanni da Verrazzano

Rummen är enkla men har dock alla en minbar och TV samt trådlöst internet. Det ska även nämnas att flera rum har terrass och att de andra i det minsta har en härlig utsikt över byn. Om det är någon som inte kan vara utan pool, så ligger den kommunala poolen ca. 600 meter bort.

Varje halvtimme (fram till ca. 19.00) går det buss till och från Florens. Turen tar ca. en timme.

Rummen på Albergo Giovanni da Verrazzano

Dubbelrum

Har endast utsikt över torget, byns tak eller egen terrass.

Trippelrum

Det finns endast ett trippelrum på hotellet, det har endast utsikt över torget och ingen terrass.

Fyrbäddsrum

Det finns endast ett fyrbäddsrum på hotellet som ligger på loftet med utsikt över byns tak. Det har ingen terrass.

Fembäddsrum

Det finns endast ett fembäddsrum på hotellet som består av trippelrummet förbundet med ett dubbelrum. Det har utsikt över torget men ingen terrass.

Dölj texten
 
 
search map