Agriturismo i Ghizzano i Toscana

Agriturismo Casanova

 
Agriturismo Casanova är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Casanova är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ghizzano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan de två små städerna Ghizzano (5 km) och Peccioli (8 km) ligger Agriturismo Casanova. Detta gamla lanthus är idag renoverat, och man har inrett 5 rymliga lägenheter, utöver den till vilken ägaren själva kommer till ibland för att njuta av dalens lugn och ro, med fåglarnas kvitter i bakgrunden.

Till gemensamt bruk för gästerna finns ett stort uppehållsrum på första våningen med öppen spis, trädgård med fina gräsplaner och höga träd samt en fin swimmingpool (8 x 16 meter) med solstolar och parasoll.

Läs mer om Agriturismo Casanova

Vill man besöka Toscanas mest spännande kulturstäder, så ligger Pisa 45 km bort, Lucca 55 km och Volterra 20 km härifrån. För inköp av dagligvaror och matställen ska man söka sig till någon av städerna Ghizzano och Peccioli.

Lägenheterna är sobert och rustikt inredda. De har alla kokvrå i uppehållsrummet och badrum. Ingång sker genom en utvändig trappa. Det är naturligtvis möjligt att njuta av maten och det lokala och robusta rödvinet vid borden och stolarna i trädgården.

Lägenheterna på Agriturismo Casanova

Tvårumslägenhet Ginepro med 3 sovplatser (andra våningen)

lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och en sovplats i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Sorbo med 3 sovplatser (andra våningen)

lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och en sovplats i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Olivo med 4 sovplatser (andra våningen)

lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå pch två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Corbezzolo med 4 sovplatser (andra våningen)

lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Nocciolo med 4/5 sovplatser (andra våningen)

lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och en sovplats i bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map