Semesterbostad i Gello i Toscana

Casa Laura

 
Casa Laura är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Laura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den lilla landsorten Gello i bergen över Lucca, ligger denna trevliga lägenhet.

Ägarna bodde själva här tills för ett par år sedan, då de valde att flytta ner i dalen, var de har en restaurang. Lägenheten känns därför väldigt hemtrevlig jämfört med många andra semesterbostäder. Ägarns gamla mamma bor dock fortfarande kvar i lägenheten på första våningen. Möblemanget är av god kvalitet, om än med lite kitsch-prägling, och köket är gediget.

Läs mer om Casa Laura

Trädgården är otroligt fin. Den ligger nedanför huset, varifrån man har ett betagande utsikt över dalen och bergen. Då huset och trädgården ligger i utkanten av landsorten, har man här också lugn och ro. Den 10 x 6 meter stora poolen är ovanligt stor för att vara i området, och på första våningen finns ett litet enkelt extra kök, har man goda möjligheter för att äta middag med en fin utsikt. Om man hellre vill gå ut och äta, hittar man närmaste restaurang i grannorten Celle di Puccini (som enligt utsago ska vara både god och prisvärd).

Dölj texten
 
 
search map