Villa i Gambassi Terme i Toscana

Villa Montagnola

 
Villa Montagnola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Montagnola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gambassi Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Att bo i eget hus med trädgård och privat pool är ett privilegie för de flesta och om det dessutom är gångavstånd till en restaurang, då är det ännu bättre. Här på Villa Montagnola kan du få både ock. Huset ligger inne på Tenuta Sant'Ilarios ägor nära både reception och restaurang, men ca 100 m bort, så att du får lite större privathet även om det går en liten grusväg strax intill.

Ett charmigt och välskött hus

Till det lilla huset hör en trädgård med möblerad uteplats så att du kan njuta av maten under bar himmel och du har givetvis grillmöjligheter. Bekväma solstolar står utplacerade runt utomhuspoolen och inbjuder till sköna solstunder eller kanske en liten vilopaus efter maten.

Du har flera bekvämligheter

Ett gammalt kloster från 1100-talet, renoverade lanthus och lador tillsammans med ekskog, olivlundar och vinfält skapar den rätta toskanska atmosfären. Till Tenuta Sant'Ilaria, förutom det huset du bor i, hör nämligen fler separata hus, samt ett bed and breakfast. Och vad som är extra bekvämt med detta boende är att här finns en reception där du även har en internetpoint. Så önskar du tips och råd gällande utfykter så hjälper personalen dig mer än gärna.

Här finns en restaurang, Trattoria Toscana Sant'Ilaria, där du kan njuta av toskanska specialiteter både till lunch och middag (sex dagar i veckan) i familjär miljö. För variation kan du bege dig till termalstaden Gambassi Terme som ligger endast 1,5 km bort. Härt har du förutom restauranger även bank och en liten matbutik där du kan handla det nödvändigaste.

Du bor med ett perfekt läge

Villa Montagnola ligger med ett mycket bra läge och passar dig som vill utforska Toscanas sevärdheter och kulturstäder som Florens, Siena och Pisa. Du kan t o m göra dagsutflykter till kusten där du kan lapa sol från sandstränder och frossa i fisk- och skaldjur.

Läs mer om Villa Montagnola

Ett fint hus för det lilla sällskapet

Huset är på 120 m² och kan ta upp till 8 personer. I huset finns faciliteter som aircondition, Sat-TV, diskmaskin, tvättmaskin och ugn. I trädgården har du grillmöjligheter. Tillgång till Wi-Fi har du borta vid receptionen.

Villan på Villa Montagnola

Hus med 6 bäddar

Huset är på 120 m² och har tre sovrum och tre badrum. På bottenplan finns ett kök med diskmaskin, tvättmaskin, ett vardasgrum, ett sovrum med utgång till trädgården och badrum med dusch. På första plan finns ett sovrum med ensuite badrum med dusch, ett sovrum samt ett badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map