Hotell i Gambassi Terme i Toscana

Villa Bianca

 
Villa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gambassi Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Spa-orten Gambassi Terme är inte ett av de namn man känner igen när man talar om Toscana och det har naturligtvis inte lika mycket att erbjuda som Siena, Firenze, San Gimignano eller många av de andra kända städerna. Men ta fram en kartbok, så ser man snart att det ligger inte alls dumt om man vill åka runt och besöka dessa städer. Dessutom så har byn en otrolig lokal charm.

Denna vackra gamla villa har idag åtta rum som alla har egna badrum med dusch eller badkar och WC, aircondition, platt-TV med satellitförbindelser, safe-box och möjlighet till internet, minibar och.....utsikt till det toscanska landskapet.

Läs mer om Villa Bianca

I trädgården finner man polen med barnpool och så finns det restaurang på stället. Den heter Ristorante Gambassinus, och här bjuds det på god mat av råvaror från det toscanska landskapet, så som San Gimignano, kött från det frigående svinen av rasen cinta senese, oxkött från de stora ko-rasen chianina och mycket mer och naturligtvis allt till ett gott vin.

Dölj texten
 
 
search map