Omdömen från La Torre Antica
 
La Torre Antica är inte tillgänglig i dagsläget
La Torre Antica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gambassi Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semester hos en riktig vinbonde

3 km från staden Gambassi Terme och nära pilgrimsvägen till Rom, ligger detta lilla mysiga familjedrivna hotell omgivet av vinstockar och olivträd. Hotellet har inte många faciliteter att erbjuda utöver en härlig pool och lämpar sig därför bäst för fullständig avkoppling. Liksom att utgå ifrån, då det bara finns frukost- och kvällsrestaurang på stället.
Här känner man sig välkommen från första stund och redan vid första mötet med Andrea (hotellägaren), känner man sig som en del av familjen. Han kan konsten att få en att känna sig välkommen och månade om oss och berättade gärna om driften, både vid frukosten och middagen. Vårt rum var på 2. etage och uppdelat på ett litet vardagsrum och badrum och sovrum i tornet som ses på bilden. Vi hade bara bokat vistelse med frukost men köpte till en 4-rätters middag inkl. vinbondens eget dessertvin för 25 € per person. Vi har sällan ätit så utsökt mat, lagad helt från grunden, och det var rikligt tilltaget. Det vin som vi kunde köpa var också från egen produktion och kostade 5-12 € per flaska, samma pris som vi kunde köpa för om vi ville ta med något hem. Frukosten var enkel, men man blev mätt på den, med yoghurt, bröd, 1 sorts pålägg och ost, 2 sorters kakor, frukt.

Rekommendationer till andra gäster

Med 3 km till närmsta stad, Gambassi Terme, kan man köpa lunch för en billig peng om man önskar tillbringa hela dagen på hotellet. I samma stad finns flera ställen där man om kvällarna kan äta de läckraste pizzor. I staden Certaldo, som ligger ca 10 km från hotellet, är möjligheterna till shopping större. Ett stort outlet-varuhus söder om Florens är också värt ett besök om man är ute efter märkesvaror i form av kläder, väskor och skor.

La Torre Antica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Medtaget i beräkningen att hotellet ligger på landsbygden utstrålar det en mysig atmosfär.
 
Själva boendet på La Torre Antica
Dubbelrum

Enkel frukost med hembakat, en sorts köttpålägg och ost, yoghurt och frukt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det gick inte att ansluta till internet alla dagar.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från La Torre Antica
 
search map