Agriturismo i Gambassi Terme i Toscana

La Torre Antica

 
La Torre Antica är inte tillgänglig i dagsläget
La Torre Antica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gambassi Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Torre Antica är ett ställe man antingen älskar eller hatar. Om man önskar all modern komfort, underhållning och aircondition så ska man inte välja detta boende. Men om du istället vill uppleva det äkta, historiens vingsus och en enkel men varmhjärtad välkomst så är det här du ska bo på semestern.

Familjedriven gård

Gården ägs och drivs av en familj som även producerar vin och olivolja vilket man snabbt förstår då gården omges av olivlundar och vinmarker. Vi skulle kunna tala i lång tid om gårdens historia men för att inte tråka ut er nöjer vi oss med att berätta att den ligger längs Italiens gamla pilgrimsväg, La Via Francigena och att gårdens torn är från 1100-talet.

Läs mer om La Torre Antica

Magisk stämning och absolut lugn

Stämningen i dalen kan inte beskrivas, den ska helt enkelt upplevas! Låt oss bara säga att den är magisk och rofullheten total. Låt oss istället koncentera oss på fakta: gården ligger 2½ km (1,8 km via en grusväg) utanför Gambassi Terme där man finner inköpsmöjligheter och matställen men glöm inte att prova maten på gården då rätterna är välsmakande och autentiska.

Rummen

Rummen är rymliga och gedigna där alla rum har egna badrum med toalett. Dock finner man varken TV, aircondition eller annan teknologi som kan störa rofullheten. Det enda i komfort väg är den sköna poolen på 12 x 6 meter som praktiskt taget ligger på vinmarkerna.

Dölj texten
 
 
search map