Agriturismo i Gambassi Terme i Toscana

La Burraia

Lägenhet Radicchio Lägenhet Ghiande Lägenhet Uva Bianca Lägenhet Melograni Lägenhet Prezzemolo Lägenhet Uva Nera
 
La Burraia är inte tillgänglig i dagsläget
La Burraia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gambassi Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På La Burraia du bor perfekt mellan de viktigaste utflyktsmålen i Toscana. Lantstället ligger i triangeln mellan Pisa, Florens och Siena och härifrån har du kort till flera av de mest spännande städer och sevärdheter som "tornens stad" San Gimignano, den etruskiska staden Volterra, de vackra vingårdarna längs Chiantigiana i Chianti vindistrikt och mycket mer.

Svalka dig och sola i en lugn miljö

Du har poolen precis utanför dörren, så du kan bada och sola medan du firar semestern med utsikt över en grön dal på 85.000 m² med Volterras karaktäristiska silhuett vid horisonten. I dalen bor många olika arter av fåglar och doften av blommor och frukt ändras från vecka till vecka fram till hösten, när vinet och olivskörden präglar luften med ljuva dofter. La Burraia har fått sitt namn från ordet smör, på italienska burro - marken här är nämligen mjuk som smör.

Ät gott och handla i Gambassi Terme

Du har 8 km till Gambassi Terme där du finner bank, apotek, supermarket, postkontor, restauranger och affärer. Kör du i motsatt riktning kommer du till San Gimignano (11 km) där du får en känsla av medeltiden i det historiska centrum, som är värt att strosa runt och njuta av mer än en gång. Gatbilden är mycket olika i de två städerna då Gambassi Terme påverkas av den lokala miljön, medan San Gimignano är en magnet för alla turister som kommer till området. Ett bra matställe finns i San Vivaldo klostret ca. 7 km från La Burraia - det heter Osteria San Vivaldo och rekommenderas av både lokalbefolkningen samt många andra som har ätit där.

Njut av gårdens speciella mikroklimat

Gården är väl skyddad från nordanvinden och ändå öppen mot havet så att du oftast kommer uppleva den svalkande havsbris på kvällarna under sommaren, som fräschar upp luften och göra natten behaglig samt om vintern ger en varm vind från havet som värmer luften.

Boka din lägenhet med privat terrass

På gården har det blivit inrett sju lägenheter men endast sex hyrs ut - den sista används av den vänliga Chiara och hennes familj. Hon har valt att ha sin egen bostad efter många år som ansvarig för att ta emot gäster på en stor vingård vid San Gimignano. Hon är gift med en engelsman så språket är inget problem. Alla lägenheter har en privat terrass och ingång från trädgården så du kan välja att äta inomhus eller ute på din privata uteplats med trädgårdsmöbler. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, grill, förvaringsbox samt kök med mikrovågsugn och kylskåp.

Läs om lägenheterna på La Burraia

 
 
search map