Semesterbostad i Gambassi Terme i Toscana

Borgo della Meliana

I ett underbart landskap Skön pool med vackra vyer Här kan du njuta av något gott att dricka
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Och du har inte bara ett bra läge, utan landskapet utanför dörren är bedårande och charmerande med sina gröna, böljande vinfält och gyllene sädesfält. Till detta lägger vi en skön utomhuspool varifrån du har vy över dessa vackra kullar. Med andra ord, en plats för både kropp och själ där du kan varva ner från vardagens puls och ladda nya batterier. Och framför allt en plats där du kan njuta av stillsamma kvällar efter dagens strapatser.

Låt gärna barnen följa med

Det är inte bara de vuxna som trivs på Borgo della Meliana utan även barnen. Förutom stora ytor att röra sig på finns här också en rutschkana och gunga samt en barnpool så att även de minsta kan "plaska" av sig när solen står som högst på himlen. Så unna dig en dag eller två med massor av sol och bad eller passa på att ta hela familjen med på någon av de där långa och sköna promenaderna du hela tiden skjutit upp och föredrar du att cykla kan du på förfrågan (och efter tillgänglighet) t.o.m hyra cykel på plats.

Aktiviteter i närområdet

Förutom detta kan du i närheten spela tennis, rida, gå på vinprovning, shoppa och upptäcka nya kulturella sevärdheter. Ej att förglömma - Chiantis underbara kullar som ligger inom lagom köravstånd. Hör med receptionen och du får både tips och råd på spännande utflykter, aktiviteter och sevärdheter, som det finns gott om i din närhet.

Läs mer om Borgo della Meliana

Bli din egen mästerkock

Det praktiska med att bo i lägenhet är att du kan, om och när du vill, snabbt slänga ihop något gott att äta. Och din hemlagade mat kan du njuta av ute i trädgården eller på terrassen under Toscanas blå himmel. Skulle du däremot känna för att sätta dig till bords och bli serverad kan du bege dig till någon av de närliggande restaurangerna, som du har ca en km bort. Du kan även ta en runda bort till Gambassi Terme, ca 4,5 km bort eller Castelforentino som du har ca 6 km bort. Där har du ett par barer, restauranger, post, mataffär mm.

En extra liten bekvämlighet är att du som gäst har tillgång till ett gemensamt tvättrum där du kan tvätta och stryka utan extra kostnad.

9 lägenheter med egen uteplats

De nio lägenheterna är inredda i traditionell och rustik stil, som sig bör i Toscana. Och alla har samma faciliteter så som, aircondition (värme/kyla är på förfrågan och mot avgift), Wi-Fi, diskmaskin, micro och kassafack. De lägenheter som ligger på andra våningen har egen uteplats i trädgården och de som ligger på bottenplan har egen terrass. Extrabäddar är i bäddsoffa.

L√§genheterna på Borgo della Meliana

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Läegnhet på ca. 50 m² och har ett kombinerat vardagsrum/kök där du har en bäddsoffa för två barn, ett sovrum samt ett badrum med dusch eller kar. Privat uteplats i trädgården för dig som bor på plan ett eller terrass för dig som bor på bottenplan.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenhet på ca. 60-70 m² och har ett kombinerat vardagsrum/kök där du har en bäddsoffa för två barn, två sovrum med vardera två sovplatser samt två badrum med dusch eller kar. Privat uteplats i trädgården för dig som bor på plan ett eller terrass för dig som bor på bottenplan. Minimum 3 personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map