Villa i Gaiole in Chianti i Toscana

Villa Anna

 
Villa Anna är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaiole in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Anna kan ta upp 14 personer då här även finns ett annex. Det rymliga stenhuset på ca 220 m² kan upp till 10 personer bo och i annexet, som är på ca 54 m², 4 personer. Annexet hyrs inte ut separat och hyr inte just du denna del hålls annexet stängt under tiden du är där. Till boendet hör en lummig trädgård och det är här du hittar den gemensamma poolen. Detta är ett ställe för dig som vill resa med ett större sällskap, bo med fin utsikt, ha egen pool och befinna dig i underbara Chianti.

Du är omgiven av gröna, sköna kullar

Gaiole in Chianti tillhör Sienaprovinsen och ligger ca 30 km från självaste Siena. Staden ligger i hjärtat av det historiska och mest antika Chianti. Detta är ett område känt för sin vinproduktion som håller hög kvalitet. San Vincenti, som är fältens och markernas beskyddare, har gett namn åt den lilla medeltida juvelen Borgo di San Vincenti där Villa Anna ligger. Det fina stenhuset är bokstavligt talat omgiven av Toscanas härliga, gröna skogsbeklädda kullar, vilket i sin tur innebär att du här till fullo kan koppla av och njuta av stillheten.

I Borgo di San Vincenti finns en kyrka med kyrkklocka men inga affärer, barer eller restauranger. Om du en dag inte vill laga maten själv kan du bege dig till Montebenichi som ligger ca 5 km bort. I Gaiole In Chianti som ligger ca 13 km bort har du ett större utbud att välja mellan (så även bank), eller så tar du dig till Castelnuovo Berardenga som du har ca 11 km bort. Siena ligger som sagt inom lagom köravstånd och där har du allt du behöver, från bra shopping, till nöjen och sevärdheter.

Läs mer om Villa Anna

Lata dig vid poolen och njut av vyerna

Det bästa med att bo i egen villa är friheten, friheten att kunna ta dagen som den kommer. Du vaknar upp när du själv känner för det och efter frukosten kan du antingen ta dig ett skönt och uppiggande morgondopp eller njuta av ditt kaffet i lugn och ro under bar himmel samtidigt som du planerar dagen. Vill du stanna "hemma" en dag, har du här bra med yta att röra dig på och från poolen kan du lapa sol dagarna i ända. På kvällen kan du ordna ett grillparty med god mat ackompanjerat av den lokala druvan samtidigt som du njuter av solnedgången över skogen..

...eller utmana dig själv och ditt sällskap

Det finns många spännande saker att se och upptäcka i området. Du kan hoppa in i bilen och bege dig norrut till underbara Florens där du kan beskåda stadens vackra byggnadsverk, ägna timmar åt konstverken i gallerian, shoppa loss på marknaden för att sedan avrunda dagen med något gott att äta.

Du kan köra sydost för att besöka pittoreska Cortona, även känd från filmen "Under Toscanas sol" och som bjuder på fina vyer och trevliga uteserveringar. Kör du däremot västerut har du tornens stad - det bedårande San Gimignano som är en av Toscanas mest besökta och ytterligare västerut liggerben av landets äldsta byar, nämligen Volterra, med sin helt fantastiska panoramautsikt och spår från etruskerna.

Känner du däremot för att aktivera dig mer fysiskt kan du göra långa, sköna promenader i området eller utmanana dig själv och kanske ditt resesällskap med cykelturer upp och ner för de gröna kullarna. Runt om finns också möjlighet till ridning och fyrhjuling för dig som vill ha mer fart.

Det går bra att hyra endast huset

Du kan som sagt välja mellan att hyra bara huset eller huset inkl annexet (dependance) och på så sätt få upp till 11+1 bäddar. Annexet har inte Wi-Fi men detta finns tillgängligt för alla i huset. Tvättmöjlighet finns också, vilket kan vara bra att veta. I huset finns 4 rum och alla har sitt egna badrum. I annexet finns 2 rum och där har man också sitt egna badrum. Faciliteterna är TV, Wi-Fi (i huvudhuset), tvättmaskin. Barnsäng och barnstol kan lånas utan extra kostnad.

Villan på Villa Anna

Hus + dependance med 8/11+1 sovplatser

Huset är på ca 220 m² i två plan. På bottenplan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Separat kök (ugn, 4 kokplattor, kyl/frys, diskmaskin), separat matrum, toalett och WC. En trappa upp finns 4 sovrum med twinbäddar, 4 badrum med dusch. Tv och Wi-Fi. Utöver huset finns ett annex på ca 54 m². I annexet finns ett vardagsrum med öppen spis, litet pentry (ugn, 4 kokplattor, kyl), ett dubbelrum, ett sovrum med fransk säng, två badrum med dusch. Barbeque och tvättmöjlighet finns. Här finns Tv men Wi-Fi har du endast i villan.

Dölj texten
 
 
search map