Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Mille Primavere

 
Mille Primavere är inte tillgänglig i dagsläget
Mille Primavere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaiole in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mille Primavere ligger i den gamla byn San Vincenti var det idag inte bor så många familjer kvar. Man kommer till den lilla byn på en kringelkrokig grusväg som löper igenom Chiantis skogar. I själva byn finns det inget annat än en gammal kyrka med sitt imponeradne kyrktorn som för det mesta hålls stängt, här finns inga inköpsmöjligheter.

Även om gården ligger i Gaiole in Chiantis komun är det långt till denna by (13 km). Närmaste ort är den lilla Monteluco som ligger 4 km. härifrån och som har en restaurang och en liten men bra affär. Vad angår vin så kan man köpa från gårdens egna lilla produktion som tillverkas av de druvor som växer nedanför poolen.
Fördelen men byns ringa storek och få invånare är att här råder absolut stillhet och till detta kommer även den mycket vackra naturen.
Bakom kyrkan ligger Mille Primavere som består av två gamla stenhus omgivet av gamal träd. Husen blev restaurerade och är nu uppdelade i 4 lägeneter. Den ena används av ägarna själva som kommer hit så snart de kan komma i från Siena var de normalt bor.

Läs mer om Mille Primavere

Varje lägenhet är inredd i olika, vad angår färger och möbler, och de alla präglas av att ägaren själv har lagt ner sin själ i dessa hemtrevliga boenden. Varje lägenhet har tv samt privat utomhus plats var det finns bord och stolar. Det finns dessutom möjlighet att använda den gemensamma grillen i trädgården och tvättstugan. Vid husen med ett solig och panoramiskt läge ligger den fina poolen (10 x 5 meter med ett djup som går från 1,2 till 1,9 meter) med parasoller och solstolar. Härifrån kan man njuta av solnedgången över den täta skogen och de omkringliggande kullarna.

Lägenheterna på Mille Primavere

Trerumslägenhet Cielo di Primavera med 3/5 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca 54 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med öppen spis, dubbelbäddsoffa (bäst för barn) och kokvrå (med en liten ugn, 4 gasplattor, ett litet kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med en fransk säng och två badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Radiosa Primavera med 3/5 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca 70 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (med en liten ugn, 4 gasplattor, ett litet kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng med eget badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Rosa di Primavera med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca 70 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med en öppen spis och kokvrå (med en liten ugn, 4 gasplattor, ett litet kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map