Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Le Trappoline

 
Le Trappoline är inte tillgänglig i dagsläget
Le Trappoline är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaiole in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På slutet av av en väg i fridfulla omgivningar finner man gården Le Trappoline. Härifrån har man en vacker utsikt över landskapet och förutom lugn och ro finns det även en skön pool (12 x 6 m) med tillhörande stor solterrass.

Här befinner man sig mitt i det berömda Chianti området där man kan botanisera ibland många goda viner. Dessutom finns det möjlighet att uppleva frodiga skogar och vacker natur. Området präglas även av flera spännande fästningar och borgar från Medeltiden. En kilometer från gården ligger den lilla landsbyn Monti in Chianti där det finns en restaurang och en bar. Där kan man även göra de nödvändiga inköpen hos den lokala köpmannen. Lite längre bort, ca. 10 km finner man Gaiole in Chianti där man finner några restauranger. Urvalet är dock större om man kör de 17 kilometerna till den fascinerande staden Siena.

Läs mer om Le Trappoline

Gården är nyrenoverad med respekt för de ursprungliga detaljerna som cotto-golv och fina träbalkar i taket. Det finns totalt 4 lägenheter som hyrs ut till gäster. 3 av lägenheterna ligger i gårdens huvudbyggnad medan den sista ligger i ett litet annex. Lägenheterna är alla inredda i rustik toscansk stil och är alla utrustade med satellit-TV, öppen-spis och privat uteplats med bord och stolar. På gården finns det även gemensamt tvätteri.

L√§genheterna på Le Trappoline

Tvårumslägenhet Sangiovese med 3 + 1 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är 44 m² stor och ligger på första våningen i annexet. Den består av uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet att få till en enkel bäddsoffa i uppehållsrummet.

Trerumslägenhet Malvasia med 4 + 2 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är 48 m² stor och ligger på första våningen. Den består av fint uppehållsrum med 1 1/2 mansbäddsoffa (bäst för barn) och kokvrå, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Cannaiolo med 2 + 1 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är 43 m² stor och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet att få till en enkel bäddsoffa i uppehållsrummet.

Tvårumslägenhet Trebbiano med 3 + 2 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten är 43 m² stor och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet att få till en dubbel bäddsoffa i uppehållsrummet. Man har ingång till lägenheten via en utvändig trappa med terrass med bord och stolar vid ingången.

Dölj texten
 
 
search map