Omdömen från Castello di Spaltenna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Castello di Spaltenna

Läs personliga omdömen av Castello di Spaltenna som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Castello di Spaltenna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Castello di Spaltenna

Castello di Spaltenna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Castello di Spaltenna
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Suveränt ställe !

Castello di Spaltenna är verkligen att rekommendera. Fantastisk miljö, suverän service, mycket vackert beläget. Fina rum och mycket trevlig spa-avdelning och pool. Kan verkligen rekommendera detta ställe!

Castello di Spaltenna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Castello di Spaltenna
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Toscan Maj 2014

Måste säga att detta är den bästa upplevelse vi har haft på Våra Vinresor till Italien.
Det gamla Munk klostret som är renoverat till en topp resort.
Allt var toppklass.
restaurangen som vi intog middag på vid ankomst, underbar meny, samt en vinlista av toppklass.
Rummen mycket bra.
Spa avdelningen toppklass.
Frukosten var också perfekt med ett stort utbud.
Kan verkligen rekommendera denna resort.

Rekommendationer till andra gäster

Besök Restaurant Il Papavero Osteria nel Chianti *****

Castello di Spaltenna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Castello di Spaltenna
Superiorrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Fantastiskt vinslott i underbar miljo

Spaltenna har allt man kan onska sig. Fina, stora rum, underbara omgivningar, fantastisk mat & vin och valdigt vanlig personal.

Castello di Spaltenna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Castello di Spaltenna
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bo och fru från Enskede i Sverige bodde på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti från den 25. till den 28. juli 2011.

Jo tack det var jättebra. Så jag har nog tyvärr inte så mycket ett bidra med till förbättringar. Starka minnen är så klart maten, landskapet och vinerna. Det var mycket trevliga orter och boenden du valt. Spaltenna var nog ett av de bästa hotell jag bott på! Servicen var underbar. Dyrt förstås men väldigt bra. Det enda negativa var inget ni rår för. Bilen Euoropcar gav oss, en Lancia var usel i sig och i dåligt skick. Avgaser läckte in i kupén, väghållningen förskräcklig osv . men som sagt det är inte ert fel. Jo och så regnade det när vi åkte till Siena .. ;) Stort tack till dig och jag kan verkligen rekommendera er för mina vänner!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monica med sällskap från Solna i Sverige bodde på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti från den 1. till den 4. maj 2008.

Hej! Helt underbar resa! Från början till slut. Alla bokningar flöt på utan minsta krångel. Florens och Siena var två väldigt trevliga och mysiga städer. De tre hotell vi bodde på var jättebra. Måste dock tilläggas att Castello di Spaltenna var något helt makalöst! Vi kan varmt rekommendera detta boende till alla som vill se och uppleva toscana. Vi fick låna cyklar och gjorde turer upp i Gaioles närliggande omgivningar med dessa makalösa slott och borgar. Helt underbart! Det enda vi skulle vilja ha fått bättre upplyst, var depositionen vid bilhyrningen så att man innan har kalkylerat med denna kostnad. Annars en helt underbar men något fördröjd bröllopsresa! H/Monica Normark

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Niklas med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti från den 23. till den 30. mars 2008.

Resan gick bra även om det var en krånglig färdbeskrivning till själva Gaiole. Hotellet var underbart, även om det var lite tomt på gäster. Personalen var trevlig, även om de var lite väl formella. Maten var superb - nästan hela tiden. Uppe på berget bakom hotellet hittade vi en rustik Osteria med helt suverän italiensk Osteria Le Braci. Kanske det godaste jag ätit någonsin i Italien. Även om hotellets (slottets) mat även den var suverän (den var liksom mer exklusiv) så kändes det helt underbart att äta stekt spädgris (som var riktigt fet - något man inte hittar hemma) med en milsvidd utsikt. Spat var trevligt och massagen var bra och rummet suveränt. Så vad mer kan man begära? Nja kanske lite mer sol och mindre regn, snö och hagel som vi blev utsatta för. Och varför har italienare kingsize sängar och inte två separata madrasser? Som det var nu gungade sängen så man vaknade varenda gång min partner vände sig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map