Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Borgo Casa al Vento

Matlagningskurs Exempel på tvårumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på fyrarumslägenhet Exempel på villa med privat pool Exempel på villa med privat pool Exempel på standard-rum Garden Room Garden Suite Family Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera semestern på Borgo Casa al Vento, som ligger mitt i vindistriktet Chianti. Här är du omgiven av det karaktäristiska toscanska landskapet med alla dess kullar, som är täckta med vinrankor och olivlundar - och så har du utsikt till andra vingårdar och små landsorter.

Vingård med hög service-nivå

Gården utgörs av en liten klunga hus som rymmer en rad lägenheter, rum, ett SPA och en liten restaurang. En liten bit härifrån ligger två villor med privat pool samt själva vinkällaren. Borgo Casa al Vento är präglat av en hög servicenivå med reception bemannad från morgon till sen kväll där du kan få hjälp och råd till diverse aktiviteter.

Läs mer om Borgo Casa al Vento

Pool med utsikt och SPA

Här finns naturligtvis en gemensam pool, varifrån du har utsikt över landskapet. Hyr du en av de två villorna som ligger lite avsides, får du också en privat pool precis vid dörren. Om du vill prova något nytt - och om du är över 18 år - kan du testa att bada i vin! Ja, i gårdens SPA kan du nämligen slappna av i ett kar med vin - en unik upplevelser. SPA:et erbjuder också - vid bokning - massage och aromterapi.

Det är inte långt till Greve in Chianti

Borgo Casa al Vento är en ekologisk gård, där du kan smaka på gårdens viner (och olivolja) antingen i restaurangen eller i vinkällaren. Gården ligger endast 4 km från själva Greve in Chianti, så det finns goda möjligheter för att prova övriga restauranger och caféer i stan. Väljer du att själv laga mat, hittar du både inköpsmöjligheter, slaktare och grönsakshandlare inne i stan.

Övernattningsmöjligheter till olika behov

Borgo Casa al Vento erbjuder både rum, lägenheter och två villor med privat pool. Alla semesterbostäder har wifi som fungerar ok - såvida du inte har behov av att se på film i HD. Alla rum och de två villorna är utrustade med aircondition.

Läs om l√§genheterna på Borgo Casa al Vento

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map