Agriturismo i Gaiole in Chianti i Toscana

Borgo Casa al Vento

Family Suite Matlagningskurs Exempel på tvårumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på fyrarumslägenhet Exempel på villa med privat pool Exempel på villa med privat pool Exempel på standard-rum Garden Room Garden Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera semestern på Borgo Casa al Vento, som ligger mitt i vindistriktet Chianti. Här är du omgiven av det karaktäristiska toscanska landskapet med alla dess kullar, som är täckta med vinrankor och olivlundar - och så har du utsikt till andra vingårdar och små landsorter.

Vingård med hög service-nivå

Gården utgörs av en liten klunga hus som rymmer en rad lägenheter, rum, ett SPA och en liten restaurang. En liten bit härifrån ligger två villor med privat pool samt själva vinkällaren. Borgo Casa al Vento är präglat av en hög servicenivå med reception bemannad från morgon till sen kväll där du kan få hjälp och råd till diverse aktiviteter.

Läs mer om Borgo Casa al Vento

Pool med utsikt och SPA

Här finns naturligtvis en gemensam pool, varifrån du har utsikt över landskapet. Hyr du villan som ligger lite avsides, får du också en privat pool precis vid dörren. Om du vill prova något nytt - och om du är över 18 år - kan du testa att bada i vin! Ja, i gårdens SPA kan du nämligen slappna av i ett kar med vin - en unik upplevelser. SPA:et erbjuder också - vid bokning - massage och aromterapi.

Det är inte långt till Greve in Chianti

Borgo Casa al Vento är en ekologisk gård, där du kan smaka på gårdens viner (och olivolja) antingen i restaurangen eller i vinkällaren. Gården ligger endast 4 km från själva Greve in Chianti, så det finns goda möjligheter för att prova övriga restauranger och caféer i stan. Väljer du att själv laga mat, hittar du både inköpsmöjligheter, slaktare och grönsakshandlare inne i stan.

Övernattningsmöjligheter till olika behov

Borgo Casa al Vento erbjuder både rum, lägenheter och två villor med privat pool. Alla semesterbostäder har wifi som fungerar ok - såvida du inte har behov av att se på film i HD. Alla rum och de två villorna är utrustade med aircondition.
Receptionen har öppet mellan kl 08:30-20:00.

Villa med pool

Vid Borgo Casa al Vento finns också villa med privat pool. Villan ligger mellan 100-200 meter från den centrala delen av gården, där du hittar restaurangen och SPA:et. Den är både utrustade med aircondition och wifi, och består av tre våningar. Rymligt vardagsrum, kök, 4 sovplatser och 4 badrum med toalett och dusch. Vid huset finns en terrass med trädgårdsmöbler så att du kan njuta av dina måltider och gårdens goda viner utomhus när vädret tillåter det.

Läs om l√§genheterna på Borgo Casa al Vento

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Borgo Casa al Vento

Läs personliga omdömen av Borgo Casa al Vento som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Casa al Vento. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Borgo Casa al Vento

Högsta betyg

Thank you for a wonderful stay! The area is stunningly beautiful and the vineyard it self meets up to all our expectations. We got a spectacular room wit it's own entrance and a fireplace just in front of the bed. lovely with a warming fire as we were ther early in the season. The wines held a very high quality. The staff was very nice and accomodating, "Eccelente!"
Anna and Rolf from Sweden.

Läs mer

Supertrevligt!

Bra mat, trevlig och hjälpsam personal och fantastiskt gott vin!

Läs mer

Trevlig miljö och bra service

Stor lägenhet med hemkänsla. Det kändes aldrig som ett hotellrum. Vi hade tur som hade en ”egen” pool i anslutning till vår lägenhet Fienile. Stort och välutrustat kök och övriga rum var också rymliga. Utsikten från verandan var fantastisk även om en klätterros skymde delvis.
Trevligt bemötande från personalen med en personlig touch. De var väldigt måna om att vi skulle känna oss välkomna.
Vi bokade vinprovning med guidad tur på vingården. Även om det var roligt att lära sig lite så kändes den inte värd 20€ per person.

Läs mer

Lugn semester på landet

Läs mer

CASA AL VENTO

Vi hade en mycket avkopplande semester på Casa al Vento. Hela upplägget på anläggningen kändes väl genomtänkt. Personalen var mycket serviceinriktad och pratade dessutom utmärkt engelska, vilket gjorde allt mycket enkelt.

Läs mer

Inte precis som förväntat

Jag tycker att In-Italia har gjort väl bra reklam för stället. Stället är inte så fint som det framställs. Det skulle behövas läggas lite mer tid på utomhusmiljön. För många krukor är fyllda med ogräs och för länge sedan vissnade blommor/växter. Utsikten från poolen är närmast icke existerande på grund av ogräs och allt som fått växa vilt. Er egen beskrivning av tennisbanan (i ganska dåligt skick) kunde utvidgas till att omfatta poolområdet och även den lilla trädgårdsplats som hörde till vår lägenhet.
Själva lägenheten var smått snuskig och särskilt köksdelen var nedgången och i skick för skroten. Vi kunde inte öppna det enda större skåp som fanns i hela lägenheten och en allt-i-allo måste tillkallas. Det borde ha fixats i samband med städningen efter de tidigare gästerna, om sådan skett. En låda visade sig dessutom innehålla brädor från en gammal sängbotten.

Läs mer
 
search map