Hotell i Forte dei Marmi i Toscana

Hotel Hermitage

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Hermitage är en gammal bekant på Versiliakusten. Hotellet som har adress i det berömda Forte dei Marmi öppnade redan i 1960 men har sedan dess blivit renoverat således att de gemensamma utrymmena och de 60 rummen alla framstår som fina och moderna.

Hotellet ligger i en lugn del av Forte dei Marmi med endast 800 meter till havet. Den privata, sköna och gröna park som omgiver hotellet, inbjuder bl.a. till avslappning i solstolarna vid poolen (14 x 7 meter), där det även finns en bar. Barnen kommer inte att tråka ut sig när det finns en stor lekplats strax bredvid poolen.

Läs mer om Hotel Hermitage

I hotellets restaurang kan man smaka på typiska toskanska rätter och på morgonen serveras frukosten som buffét. Alla rum har privat badrum, minibar, aircondition och telefon.

Har man lust till fysisk ansträngning på sin semester har man här flera möjligheter. Man kan nämligen hyra cyklar samt spela tennis och på några kilometers avstånd finns en golfbana med 18 hål. På hotellets privata strand kan man dessutom hyra speedbåt och utrustning till windsurf. Är man i bil kan den parkeras på hotellets stora parkeringsplats med hela 80 platser.

Läs om rummen på Hotel Hermitage

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map