Hotell i Forte dei Marmi i Toscana

Grand Hotel

 
Grand Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forte dei Marmi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du intill strandvägen Viale della Repubblica, endast ett kort avstånd från havet. Med andra ord så har du här ett strandnära läge. På hotellet finns restaurang, bar och utomhuspool vilket kan vara skönt om du en dag bestämmer dig för att stanna kvar "hemma".

Ett populärt resmål

Forte dei Marmi är ett omtyckt resmål, delvis p.g.a sina fina sol och badmöjligheter och dels p.g.a sin närliggande utflyktsmål. Staden erbjuder dessutom ett bra utbud av det mesta både vad gäller matställen, uteserveringar och butiker av olika slag. Restaurangen på hotellet serverar italienska och internationella rätter så du behöver inte ta dig så långt för att äta gott. Drinken före eller efter maten beställer du i baren eller så tar du dig ner till stranden och en av de uteserveringar du hittar där.

Läs mer om Grand Hotel

Gör gärna lite utflykter

Eftersom du befinner dig i norra Toscana har du massor av trevliga utflykter att göra. Du kan besöka närliggande stränder och orter som t.ex Marina di Pietrasanta, och glöm då inte att åka lite inåt landet till Pietrasanta som är en söt liten stad. Längre söderut ligger Viareggio som är en pulserande badort och kör du ytterligare en bit kommer du fram till Pisa, Lucca och byarna Vinci, Calci och Buti. Pisa ligger endast ca 37 km från Forte del Marmi.

Väljer du att köra norrut kommer du fram till underbara Lerici och vidare nationalparken Cinque Terre. Till Monterosso som ligger längst bort av de fem byarna är det ca 84 km. Tips är att du parkerar bilen i La Spezia och fortsätter med båt och tåg för att ta dig runt alla de underbara byarna i Cinque Terre.

Alla rum har aircondition

Det finns totalt 60 rum på Grand Hotel. De är alla utrustade med TV, telefon, aircondition, minibar, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork. De flesta av rummen har balkong men är inget vi kan garantera i förväg. Wi-Fi har du i de allmänna utrymmena.

Dölj texten
 
 
search map