Omdömen från Villa Alioppa

 
Villa Alioppa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Alioppa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Alioppa

Läs personliga omdömen av Villa Alioppa som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Alioppa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Göran med familj från SÄRÖ i Sverige bodde på Villa Alioppa i Follonica från den 22. till den 29. mars 2008.

Villa Allioppa är ett underbart hus med plats för många. Huset har en underbar trädgård med liten lekplats för barn. Där finns uppblåsbara fotbollsmål, en gungställning med rutschkana och en liten "gunghäst" för de minsta. Trädgården övergår omärkbart i olivträdsodlingar och är ett gigantiskt inhägnat område med fjärrmanövrerad grind. Huset har generösa gemensamma ytor för middagar och en underbar uteplats med plats för många, även en stor gemensam balkong och en liten balkong direkt ansluten till ett av sovrummen. Om man skall säga något negativt om huset så är det med tanke på antalet bäddar och husets storlek ett ganska litet kök och ett litet kylskåp, men med god planering fungerar det utmärkt. Allioppa ligger i de södra delarna av Toscana vilket gör det till ett bra utgångsläge för utflykter, det finns otroligt mycket att se i området. Kan varmt rekommendera "svavel-badet" i de varma källorna i Terme Saturnia. En biltur ut på halvön Monte Argentario är fascinerande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
Marita med sällskap från Skene i Sverige bodde på Villa Alioppa i Follonica från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Hej! Vi hade en jättefin vecka i Villa Alioppa utanför Follonica! Huset var jättebra och välutrustat, den inhägnade stora trädgården perfekt inte minst för treåringen. Vi bodde grannar med en utmärkt vingård! Det var väldigt tyst och lugnt i Villa Alioppas omgivningar för att vara i Italien. Små trevliga städer i närheten, fina stränder runt om Follonica - vi är helnöjda!
Mvh Marita med storfamilj

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 10 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map