Villa i Follonica i Toscana

Villa Alioppa

 
Villa Alioppa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Alioppa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna villa, som är nytt i vårt program, är omgivet av 7 hektar odlad mark, där det växer bland annat oliver. Om man vill bo nära sydliga Toscanas sandstrand och lägger större vikt på en självständig bostad till rimligt pris, än en simbassäng, så är detta rätt val.

Villan har just blivit färdig för uthyrning. Även om det inte finns en simbassäng ännu, så ligger stranden bara 8 km bort, vid Follonica. Landsvägen som förbinder Follonica med den vackra medeltidsbyn Massa Marittima ligger 250 m från villan, så läget är bra.

Läs mer om Villa Alioppa

Runt villan finns det gräsmattor, terrass med trädgårdsmöbler och grill samt gungbräda och gungor för barnen. Närmaste mataffären ligger 2km bort och närmaste restaurang ligger bara 1km bort. I närområdet ligger det även en liten smedja ca 100m bort, där de gör lantbruksredskap, vilket kan medföra lite ovässen av hammarslag.

Villa med 10 sovplatser (ca. 230 m²):
- Villan är på ca. 230 m² och ligger på två plan. På första våningen finner man ett stort vardagsrum på ca 100 m² med spis, stort matbord och sovsoffa, kök (med fyra gasplattor, ugn och diskmaskin), ca 40 m² stort rum med två sovsängar för fyra personer och badrum med WC. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng och eget badrum med WC och dusch (det ena även med balkong) och ett rum med två enkelsängar och utgång till den stora terrassen.

Dölj texten
 
 
search map