Omdömen från Podere Il Martellino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Il Martellino

Läs personliga omdömen av Podere Il Martellino som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Il Martellino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Podere Il Martellino

Follonica som semester-destination

Podere Il Martellino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Il Martellino
Tvårumslägenhet nr. 4
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

En vacker pärla

Ett alldeles vackert och praktfullt ställe. Vi har varit där 2 gånger nu.
Det ligger vackert. Trevlig personal och rent och fint ställe.
Men en sak är en utmaning - själva infarten: en 1,5 km lång grusväg, som jag i år tyckte hade blivit en ännu större utmaning att klara av. Stora, ojämna stenar, granit och ojämn grusväg. Den passar inte in med ställets vackra läge - man tror det är fel när man kommer till grusvägen, som mest liknar en massa skit. Så när man ser det, i det stora hela, är det två helt skilda kontraster - slum till slott. Tycker inte det är helt ok, då bilen nästan går sönder... Det är ett rätt dyrt ställe, så det hade varit på sin plats att man ordnade en ordentlig väg fram till stället.

Follonica som semester-destination

Vackert ställe. Nära kusten. Inköpsmöjligheter väldigt bra.
Follonica är en riktigt härlig stad, stranden är underbar.
Härligt ställe.

Podere Il Martellino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Il Martellino
Trerumslägenhet nr. 2
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Il Martellino

Podere Il Martellino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Il Martellino
Tvårumslägenhet nr. 5
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Il Martellino

Podere Il Martellino
Rent och fint
Gästvänlighet

Vi fick ett fint mottagande, och en fantastisk genomgång på vad området kan erbjuda gällande alltifrån inköp till sevärdheter, samt karta med anvisningar.
Placering
 
Själva boendet på Podere Il Martellino
Trerumslägenhet nr. 3
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ren hälsa för själen

Ett fantastiskt ställe. Lugnt och stilla med utsikt över bukten och Follonica. Vi är i alla fall helt sålda. Lägenheten var trevlig och i italiensk stil - rent och fint. Inte någon lyx över själva lägenheten, men det hade inte heller passat den. Vi hade tre barn med och valde att köpa till en extrasäng, även om det fanns en bäddsoffa i köket/allrummet. Det kan vara lite stök från Hundpensionatet längre ner längs vägen, om man sover med öppet fönster - men inget stort problem. Olivolja kan köpas på stället, lite dyrt men väldigt god. Vi kommer igen, helt säkert!

Rekommendationer till andra gäster

Ta bilen och kör upp i bergen till småstäderna däruppe. Där finns restauranger och små trevliga gator, men mest av allt en betagande utsikt. Det är möjligt att köpa vin på gårdarna i området, men det är ett dyrt årgångsvin (20 Euro per flaska). Är man inte nödvändigtvis intresserad av detta, har de gott italienskt vin på Coop. Martellinos familj har en campingplats där man kan parkera och nyttja stranden. Detta informeras man om vid ankomst. Stranden är fin (campingplatsen lite tveksam), och det finns möjlighet att snorkla och se fisk och annat kul. Stranden vid strandpromenaden är fin, men mycket besökt.

Podere Il Martellino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere Il Martellino
Trerumslägenhet nr. 2
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Per-Magnus och familj från Colorado Springs

Läget var super, perfekt för att upptäcka området och Toscana. Faciliteterna var precis som beskrivna. Väldigt lugnt, förutom trafikljud från motorvägen bakom (men det störde inte oss). Poolen var fantastisk för barnen, parkering väldigt smal och med stor risk att få repor i bilen om bilarna bredvid öppnade dörren.
Det fanns väldigt lite i lägenheten, vad gäller nödvändigheter som servetter, salt/peppar, pappershanddukar osv. Vi fick köpa allt, vilket vi inte hade räknat med.
Städavgift (cash only) är 35 euro - jag tror er hemsida säger 40.
Vi skulle gärna komma igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Elizabeta med sällskap från Enskede i Sverige bodde på Podere Il Martellino i Follonica från den 4. till den 11. juli 2009.

Hej. Vad trevligt att ni frågar. Follonica var enligt förväntan. Det var alldeles utmärkt med både mottagandet, lägenheten och området. Jätte fint. Det enda negativa var alla getingar som kom för att dricka av poolvattnet, men det är ju inget ni kan göra något åt. Köket hade ingen ugn vilket är bra om ni skriver i beskrivningen. För oss som stor barnfamilj är det viktigt att kunna laga mat själva. Vi löste det med att grilla istället. Terracina var otroligt vackert med alla böljande omgivningar, grönt och frodigt. Huset med inredningen kändes väldigt mycket 80 tal. Rent och fräscht annars. Poolen behövde vi göra rent själva vilket kändes ganska ofräscht. Vi betalade i princip samma pris för båda husen per vecka eftersom vi la till 100 Euro för en extrabädd i Terracina och det var inte rimligt eftersom standarden kändes lägre i Terracina. Vädret var kanon fint.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

search map