Agriturismo i Follonica i Toscana

Podere Il Martellino

 
Podere Il Martellino är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Il Martellino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Martellino härstammar från slutet av 1800-talet och tillhörde familjen Habsburg-Lorraine, som härskade i Toscana från 1700-talets början till Italiens enande 1860 (bortsett från en liten parentes i Napoleons epok). Stället ligger på en kulle med utsikt till havet, Follonicas bukt och Elba i fjärran.

Pool och välskött trädgård

Idag produceras här olivolja på gården 8 hektar jord, och så tar man också emot ett litet antal gäster. I den stora trädgården finns en pool (7 x 14 meter och 1,37 m djup) med bord och stolar samt parasoll. Till alla lägenheter hör eget bord och stolar i trädgården eller på terrassen.

Avstånd

Bland viktiga avstånd kan vi nämna Follonica 2 km, Massa Marittima 15 km och Siena 70 km.

Läs mer om Podere Il Martellino

Flera plus men ett minus

Det enda negativa med detta ställe är att landsvägen Via Aurelia passerar endast 150 meter från stället, vilket medför att det kan förekomma ljud från trafiken, som dock inte hörs inomhus.

Lght nr. 1
- Trerumslägenhet på ca. 75 m² med plats för 6 personer belägen på första våningen. Lägenheten består av uppmurat kök med diskmaskin, uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett.

Lght. nr. 2 / 3
- Trerumslägenheter på ca. 60 m² med plats för 5 personer belägen på andra våningen. Lägenheten består av kok/allrum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett.

Lght. nr. 4
- Tvårumslägenhet på ca. 35 m² med plats för 3 personer belägen på första våningen. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett.

Lght. nr. 5
- Tvårumslägenhet på ca. 40 m² med plats för 4 personer belägen på andra våningen. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett.

Lght. nr. 6
- Tvårumslägenhet på ca. 40 m² med plats för 4 personer belägen på andra våningen i en självständig byggnad avskild från huvudbygganden. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum/toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Podere Il Martellino

Läs personliga omdömen av Podere Il Martellino som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Il Martellino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Podere Il Martellino

En vacker pärla

Ett alldeles vackert och praktfullt ställe. Vi har varit där 2 gånger nu.
Det ligger vackert. Trevlig personal och rent och fint ställe.
Men en sak är en utmaning - själva infarten: en 1,5 km lång grusväg, som jag i år tyckte hade blivit en ännu större utmaning att klara av. Stora, ojämna stenar, granit och ojämn grusväg. Den passar inte in med ställets vackra läge - man tror det är fel när man kommer till grusvägen, som mest liknar en massa skit. Så när man ser det, i det stora hela, är det två helt skilda kontraster - slum till slott. Tycker inte det är helt ok, då bilen nästan går sönder... Det är ett rätt dyrt ställe, så det hade varit på sin plats att man ordnade en ordentlig väg fram till stället.

Läs mer

Bedömning av Podere Il Martellino

Läs mer

Ren hälsa för själen

Ett fantastiskt ställe. Lugnt och stilla med utsikt över bukten och Follonica. Vi är i alla fall helt sålda. Lägenheten var trevlig och i italiensk stil - rent och fint. Inte någon lyx över själva lägenheten, men det hade inte heller passat den. Vi hade tre barn med och valde att köpa till en extrasäng, även om det fanns en bäddsoffa i köket/allrummet. Det kan vara lite stök från Hundpensionatet längre ner längs vägen, om man sover med öppet fönster - men inget stort problem. Olivolja kan köpas på stället, lite dyrt men väldigt god. Vi kommer igen, helt säkert!

Läs mer

Bedömning av Podere Il Martellino

Läs mer

Bedömning av Podere Il Martellino

Läs mer

Per-Magnus och familj från Colorado Springs

Läget var super, perfekt för att upptäcka området och Toscana. Faciliteterna var precis som beskrivna. Väldigt lugnt, förutom trafikljud från motorvägen bakom (men det störde inte oss). Poolen var fantastisk för barnen, parkering väldigt smal och med stor risk att få repor i bilen om bilarna bredvid öppnade dörren.
Det fanns väldigt lite i lägenheten, vad gäller nödvändigheter som servetter, salt/peppar, pappershanddukar osv. Vi fick köpa allt, vilket vi inte hade räknat med.
Städavgift (cash only) är 35 euro - jag tror er hemsida säger 40.
Vi skulle gärna komma igen.

Läs mer
 
search map