Agriturismo i Follonica i Toscana

Podere Il Martellino

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Martellino härstammar från slutet av 1800-talet och tillhörde familjen Habsburg-Lorraine, som härskade i Toscana från 1700-talets början till Italiens enande 1860 (bortsett från en liten parentes i Napoleons epok). Stället ligger på en kulle med utsikt till havet, Follonicas bukt och Elba i fjärran.

Pool och välskött trädgård

Idag produceras här olivolja på gården 8 hektar jord, och så tar man också emot ett litet antal gäster. I den stora trädgården finns en pool (7 x 14 meter och 1,37 m djup) med bord och stolar samt parasoll. Till alla lägenheter hör eget bord och stolar i trädgården eller på terrassen.

Avstånd

Bland viktiga avstånd kan vi nämna Follonica 2 km, Massa Marittima 15 km och Siena 70 km.

Flera plus men ett minus

Det enda negativa med detta ställe är att landsvägen Via Aurelia passerar endast 150 meter från stället, vilket medför att det kan förekomma ljud från trafiken, som dock inte hörs inomhus.

Lght nr. 1
- Trerumslägenhet på ca. 75 m² med plats för 6 personer belägen på första våningen. Lägenheten består av uppmurat kök med diskmaskin, uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett.

Lght. nr. 2 / 3
- Trerumslägenheter på ca. 60 m² med plats för 5 personer belägen på andra våningen. Lägenheten består av kok/allrum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett.

Lght. nr. 4
- Tvårumslägenhet på ca. 35 m² med plats för 3 personer belägen på första våningen. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett.

Lght. nr. 5
- Tvårumslägenhet på ca. 40 m² med plats för 4 personer belägen på andra våningen. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett.

Lght. nr. 6
- Tvårumslägenhet på ca. 40 m² med plats för 4 personer belägen på andra våningen i en självständig byggnad avskild från huvudbygganden. Lägenheten består av kök/allrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum/toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

search map