Semesterbostad i Follonica i Toscana

Mare Sì Village

 
Mare Sì Village är inte tillgänglig i dagsläget
Mare Sì Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relativt nybyggda semesterbostäder som ligger 400 meter från stranden och 2 km från centrum i Follonica. Stranden når man till fots via en stig (400 meter) eller med bil (2 km).

Här finns reception, bar, glassbar, restaurang, snackbar, liten livsmedelsbutik och en kiosk. I centrala Follonica finns det flera butiker, restauranger och caféer samt apotek. Gästerna kan dessutom använda sig av poolen och barnpoolen, belyst tennisbana, idrottsplan, lekplats och boccia.

Läs mer om Mare Sì Village

Byggnaderna innehåller alla fyra lägenheter som ligger på första våningen. Inne vid bostäderna är bilar förbjudna med undantag för den yttrevägen som löper omkring dem, vilket gör stället anpassat för barnfamiljer.

Observera att stället ligger mellan järnvägen och Aureliavägen som är extra trafikerad under helgerna precis som de flesta vägarna vid kusten. På grund av de många arrangemangen (musik, fester etc..) samt belägenheten kan vi inte rekomendera stället åt de som önskar ett lugnt och stillsamt semester ställe.

Alla lägenheter har egen ingång, är enkelt möblerade och är utrustade med badrum, TV, telefon och aircondition.

Dölj texten
 
 
search map