Villa i Follonica i Toscana

Il Casale di Zio Nando

 
Il Casale di Zio Nando är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale di Zio Nando är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

11 km från sandstränderna i södra Toscana finner du Il Casale di Zio Nando (Farbror Nandos torp). Huset byggdes 1864 som en del av en stor egendom som tillhörde en av Toscanas äldsta adelsfamiljer, grevarna Guidi. Liksom många gamla byggnader var huset övergivet under den stora industrialiseringen i efterdyningarna av 2:a Världskriget men då man hade en känsla av att bygga ordentligt på 1800-talet stod huset fortfarande stadigt i mitten av 1980-talet då man renoverade och inredde det med tanke på dagens krav på komfort.

I den 2500 m² stora, helt inhägnade trädgården hittar du en pool på 13 x 7 meter (djup 160-210 cm) med tillhörande parasoller, solstolar och en utomhus dusch.

Villan på Il Casale di Zio Nando

Villa med 6/10 sovplatser

Villan mäter ca. 200 m² och är fördelad på två våningar. På bottenvåningen finner du ett uppmurat kök (med diskmaskin, spis, ugn, mikrovågsugn och kylskåp), utrymme med tvättmaskin, matsal, vardagsrum med satellit-TV, ett biljardrum samt ett badrum. På andra våningen finns ett genomgångsrum med en bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar och två badrum. Framför huset finns en välmöblerad terrass med utsikt över poolen.

 
 
search map