Semesterbostad i Follonica i Toscana

Golfo del Sole

Bungalows på stranden Hotellrum Lägenhet i tallskogen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Golfo del Sole ligger utanför kuststaden Follonica, helt ut till havet. Du kan lämna bilen på parkeringsplatsen och stanna här hela veckan utan att bli uttråkad då det finns en stor pool och barnpool, tennisbana, fotbollsplan, minigolfbana, pingisbord, gym, vattensport, cyklar, minimarknad, restauranger... och inga bilar. Eller så kan du åka på utflykt till de många spännande städerna i området (Populonia, Suvereto, Massa Marittima osv), eller till ön Elba då färjan avgår från Piombino bara några få kilometer från di semesterbostad.

Barnen är i centrum

På Golfo del Sole är det tydligt att allt är arrangerat så att barnen har det bra, samtidigt som föräldrarna kan slappna av. Inga bilar kör på resortens område, och det finns gott om plats för barnen att springa, leka och bada både på stranden och och bakom de höga sanddynerna i tallskogen. På kvällarna arrangeras underhållning vid scenen nära poolen och restaurangerna, men det tas också hänsyn till att de inte ska stöka för länge så att gästerna kan sova.

Schweizisk ägare och organisation

Trots att du är mitt i Toscana och kommer att uppleva alla italienska specialiteter, så är hotellets ägare ett schweiziskt sällskap. Det pratas således tyska i receptionen, men också engelska (samt italienska då större delen av personalen är italiensk).

Hoppa i havet eller i poolen

Här kan dina barn bada med saltsmak i munnen, eller i den stora poolen utan vågor... om de skulle bli för höga. Vid den stora poolen finns också en barnpool, och rutschkana för glada stunder tillsammans med lekkamraterna.

Välj den semesterbostad som passar dig bäst

- Du kan bo i bungalows på stranden med utsikt över solnedgången. Alla bungalows som In-Italia förmedlar är renoverade och har ugn och diskmaskin i köket, samt satellit-TV, wifi och aircondition. Varje bungalow har en övertäckt terrass/veranda utanför dörren.
- Du kan bo i de stora trerumslägenheterna i byggnaderna intill tallskogen. Lägenheterna är renoverade och har aircondition, diskmaskin, satellit-TV och wifi. Det finns ingen ugn. Från varje lägenhet har du utgång till en bred balkong.
- Hotellrummen är en bra lösning för de vuxna som följer med på semestern utan barn. Mor- och farföräldrarna, eller de yngre familjemedlemmarna, hittar här ett extra sovrum som de kan använda sig av.

L√§genheterna på Golfo del Sole

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ 1041 Premium med bred balkong)

De motsvarar lägenheterna i tallskogen från 309 till 316. De består av uppehållsrum med dagområde med kokvrå (kokplattor med ugn, kylskåp och diskmaskin) samt en sovplats i en bäddsoffa samt nattområde med två enkelsängar eller dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Framför din bostad finns det en terrass med trädgårdsmöbler och utsikt till de gröna område.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ 1051 Premium med bred balkong)

De motsvarar lägenheterna i tallskogen från 201 till 210, 215 till 218, 223 till 226 och 231 samt 232. De består av uppehållsrum med kokvrå (kokplattor med ugn, kylskåp och diskmaskin), två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar eller dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Framför din bostad finns det en terrass med trädgårdsmöbler och utsikt till de gröna område.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ 1061 Premium med bred balkong)

De motsvarar lägenheterna i tallskogen med nummer 233-256, 325-332 samt 347-354. De består av ett vardagsrum med kökshörna (spishäll, kylskåp och diskmaskin), en sovplats i bäddsoffa samt möjlighet för en extrasäng, två sovplatser med två enkelsängar eller dubbelsäng, samt badrum med toalett och dusch. Vid ingången till ditt boende finns en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler och utsikt över de gröna områdena.

Tvårumsbungalow med 2/4 sovplatser (Bungalow typ 1021)

De motsvarar bungalows 101, 102, 113, 115, 116, 119, 132, 134, 135, 140, 141, 142, 143, 145, 156, 157, 158, 159, 162, 164, 168, 169, 173, 174, 175, 179, 181, 184, 185 och 186. De ligger i mellersta raden bland sanddynerna. De består av ett vardagsrum med kökshörna (spishäll, ugn, kylskåp och diskmaskin), två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar eller dubbelsäng, samt badrum med toalett och dusch. Framför ditt boende finns en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt (utsikten kan vara något begränsad av de bungalows som ligger i främre raden).

Tvårumsbungalow med 2/4 sovplatser (Bungalow typ 1022)

De motsvarar bungalows 107, 110, 118, 121, 122, 125, 126, 137, 148 og 161. De ligger i första raden mot havet bland sanddynerna. De består av ett vardagsrum med kökshörna (spishäll, ugn, kylskåp och diskmaskin), två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar eller dubbelsäng, samt badrum med toalett och dusch. Framför ditt boende finns en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map