Semesterbostad i Follonica i Toscana

Golfo del Sole

Bungalows på stranden Hotellrum Lägenhet i tallskogen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Golfo del Sole ligger utanför kuststaden Follonica, helt ut till havet. Du kan lämna bilen på parkeringsplatsen och stanna här hela veckan utan att bli uttråkad då det finns en stor pool och barnpool, tennisbana, fotbollsplan, minigolfbana, pingisbord, gym, vattensport, cyklar, minimarknad, restauranger... och inga bilar. Eller så kan du åka på utflykt till de många spännande städerna i området (Populonia, Suvereto, Massa Marittima osv), eller till ön Elba då färjan avgår från Piombino bara några få kilometer från di semesterbostad.

Barnen är i centrum

På Golfo del Sole är det tydligt att allt är arrangerat så att barnen har det bra, samtidigt som föräldrarna kan slappna av. Inga bilar kör på resortens område, och det finns gott om plats för barnen att springa, leka och bada både på stranden och och bakom de höga sanddynerna i tallskogen. På kvällarna arrangeras underhållning vid scenen nära poolen och restaurangerna, men det tas också hänsyn till att de inte ska stöka för länge så att gästerna kan sova.

Schweizisk ägare och organisation

Trots att du är mitt i Toscana och kommer att uppleva alla italienska specialiteter, så är hotellets ägare ett schweiziskt sällskap. Det pratas således tyska i receptionen, men också engelska (samt italienska då större delen av personalen är italiensk).

Hoppa i havet eller i poolen

Här kan dina barn bada med saltsmak i munnen, eller i den stora poolen utan vågor... om de skulle bli för höga. Vid den stora poolen finns också en barnpool, och rutschkana för glada stunder tillsammans med lekkamraterna.

Välj den semesterbostad som passar dig bäst

- Du kan bo i bungalows på stranden med utsikt över solnedgången. Alla bungalows som In-Italia förmedlar är renoverade och har ugn och diskmaskin i köket, samt satellit-TV, wifi och aircondition. Varje bungalow har en övertäckt terrass/veranda utanför dörren.
- Du kan bo i de stora trerumslägenheterna i byggnaderna intill tallskogen. Lägenheterna är renoverade och har aircondition, diskmaskin, satellit-TV och wifi. Det finns ingen ugn. Från varje lägenhet har du utgång till en bred balkong.
- Hotellrummen är en bra lösning för de vuxna som följer med på semestern utan barn. Mor- och farföräldrarna, eller de yngre familjemedlemmarna, hittar här ett extra sovrum som de kan använda sig av.

Läs om lägenheterna på Golfo del Sole

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Fattoria degli Usignoli

Reggello, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Castello di Fabbroni

San Polo in Chianti

search map