Semesterbostad i Follonica i Toscana

Case al Mare

 
Case al Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Case al Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rakt ut till Follonicas strandpromenad ligger Casa al Mare med sju nybyggda lägenheter. Här kan man njuta av det milda klimatet med utsikt över Medelhavet från sin egen privata terrass samtidigt som man har en av italienarnas favorit badorter utanför dörren.

Follonica erbjuder många möjligheter till shopping och restauranger, om man nu inte vill spendera hela semestern på stranden. Dessutom är utflyktsmöjligheterna många precis som Toscanas största nöjespark ligger på kort avstånd. För att inte tala om alla de små pittoreska medeltida städerna i området.

Läs mer om Case al Mare

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (bottenvåningen med terrass och havsutsikt):
- Lägenheterna som alla ligger på bottenvåningen består av vardagsrum med kokvrå (med ugn, spis och kyl med frysfack), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. De två andra sovplatserna kan användas antingen i bäddsoffan i vardagsrummet eller i två utdragbara sängar på loftet (loftet har dock mycket lågt i tak). Alla lägenheter är utrustade med aircondition och tvättmaskin. OBS: det finns en väg mellan huset och stranden.

Utvändigt hör en övertäckt och möblerad terrass till varje lägenhet. Dessutom har varje lägenhet även sin egen trädgård och privat parkering (1 plats per lägenhet).

Dölj texten
 
 
search map