Agriturismo i Follonica i Toscana

Agriturismo Cannavota

 
Agriturismo Cannavota är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Cannavota är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Follonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Cannavota är en liten fastighet med endast 13 lägenheter som ligger endast 5 km från den stora badorten Follonica med sina fina sandstränder. Här bor ägarna, de står för produktionen av spannmål och olivolja samt avel av kor.

Alla lägenheterna har utsikt över den fina poolen med ett vattenmassageområde och barnpool. Vid poolområdet finns det också en lång övertäckt veranda, som är öppen på alla sidor och som fungerar som det optimala avslappningsområdet, om man inte vill ligga och sola. Det finns också gemensam grill, parkering och tvättstuga med tvättmaskin (mot en avgift)

Läs mer om Agriturismo Cannavota

Lägenheternas inredning är helt traditionell och lite tråkig, men lägenheterna är mycket rymliga och alla har en självständig ingång och privat uteplats, satellit-tv, aircondition och diskmaskin samt ugn och micro. Ett bra boende för barnfamiljer.

Lägenheterna på Agriturismo Cannavota

Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheterna är ca 40 m² och ligger på förstavåning. De består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 elplattor, ugn, micro samt diskmaskin) och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Varje lägenhet har utgång till terrass med bord och stolar. En av dessa lägenheter är handikappsanpassad.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheterna är ca 55 m² och ligger på förstavåning. De består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 elplattor, ugn, micro samt diskmaskin) och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Varje lägenhet har utgång till en bred balkong med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a våningen)

Lägenheterna är ca 55 m² och ligger på andravåning. De består av uppehållsrum med kokvrå (spis med 4 elplattor, ugn, micro samt diskmaskin) och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Varje lägenhet har utgång till en bred balkong med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map