Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giulia

 
Villa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Foiano della Chiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här får ni riktigt många kvadratmeter och sovplatser för pengarna. Villa Giulia är enkel, det finns varken antika möbler eller aircondition men dock ordentligt med plats för alla. I den lilla staden Foiano della Chiana 1,5 km bort finner ni inköpsmöjligheter (bl.a. supermarket) och både restauranger och caféer.

Trädgård med allt du behöver

Trädgården som omger huset på alla sidor och som är inhägnad gör det till ett perfekt ställe för barnfamiljer. Den skuggiga trädgården är dessutom möblerad med trädgårdsmöbler. grill och en pool på 12 x 6 meter med utsikt över landskapet. Huset är enkelt men gediget inrett.

Läs mer om Villa Giulia

Villa med 18/20 sovplatser
- De 360 m² fördelar sig på två våningar. På första våningen hittar man hall, biljardrum, fem sovrum med dubbelsäng (de har eget badrum), av vilka två har plats för en extra säng, två badrum med dusch. På andra våningen finns ett stort matrum med öppen spis, kök, fyra sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och ett separat wc.

Dölj texten
 
 
search map