Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Giola är i grunden inte en, men två byggnader, nämligen den gamla villan där ägaren bodde, och grannbyggnaden kallad Casa del Fattore, som il fattore det vill säga förmannen, som stod för allt det praktiska, bodde med sin familj. Detta gör Villa Giola till en perfekt lösning för två större familjer som gärna vill semestra ihop. Den närmaste landsby är Pozzo della Chiana var det finns inköpsmöjligheter och man finner restauranger i Marciano della Chiana och Foiano della Chiana, respektive 3 och 5 km bort.

Trädgård med pool

Runtom de två byggningarna ligger den stora trädgården med en swimmingpool på 14 x 7 meter (djup 1,2 - 2,5 m) och en stor stenlagd terrass med paviljong och grill. Båda byggningarna är fint möblerade.

Läs mer om Villa Giola

Villa och annex med 18/20 sovplatser (350 m²)
- Villa Giola (200 m²) ligger på två plan. På första våningen finner du ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök med öppen spis och sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det ytterligare två sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar och toalett. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, mikrovågsugn, barnstol och satellit-TV.

- Casa del Fattore (150 m²) ligger på tre plan. På första våningen finns det kök stort uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen (som på grund av solida nivåskillnader också har utgång till trädgården) finns det ytterligare ett uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer och ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. På tredje våningen finner du ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med dusch och toalett. Det ska noteras, att det vill vara svårt för flera än 14-16 personer att äta vid samma bord (det största finns i Casa del Fattore) inomhus.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Giola

Läs personliga omdömen av Villa Giola som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Giola. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Villa Giola

Praktfull villa med allt man behöver

Vi var 12 vuxna och 7 barn i åldrarna 8-13 år, stället var perfekt för oss. God plats inne som ute och en härlig pool. Väldigt välutrustat i både huset och utvändigt. Vi har gett ägaren tips om att det kunde vara fint med ett stort kylskåp till dryck i "utehuset" - annars fann vi inte något att klaga på!
Placeringen mycket bra för både korta och längre turer till en rad charmiga ställe i Toscana.

Läs mer

Strålande som alltid

Vila Giola är en vacker pärla som jag rekommenderar varmt. Hela egendomen är välhållen och ett ypperligt ställe om man är flera som reser tillsammans. Det är trygt och bra för barn och gott om plats, samt ett oändligt antal utflyktsmål i närheten av villan. Detta var andra gången vi var där, men inte den sista!

Läs mer

Bedömning av Villa Giola

Fin egendom och pool Har haft en bra och fin semester för 10 vuxna och 12 barn. Det som drar ner lite på betyget är väldigt dåligt wifi, dåliga och gamla utemöbler. (Kunde haft utemöbler som passade till huset, t.ex. rottingmöbler), dålig kyl/frys och så kackerlackor som kunde hittas lite här och var i huset.

Läs mer

Bedömning av Villa Giola

Läs mer
 
search map