Villa i Foiano della Chiana i Toscana

Villa Giola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Giola är i grunden inte en, men två byggnader, nämligen den gamla villan där ägaren bodde, och grannbyggnaden kallad Casa del Fattore, som il fattore det vill säga förmannen, som stod för allt det praktiska, bodde med sin familj. Detta gör Villa Giola till en perfekt lösning för två större familjer som gärna vill semestra ihop. Den närmaste landsby är Pozzo della Chiana var det finns inköpsmöjligheter och man finner restauranger i Marciano della Chiana och Foiano della Chiana, respektive 3 och 5 km bort.

Trädgård med pool

Runtom de två byggningarna ligger den stora trädgården med en swimmingpool på 14 x 7 meter (djup 1,2 - 2,5 m) och en stor stenlagd terrass med paviljong och grill. Båda byggningarna är fint möblerade.

Läs mer om Villa Giola

Villa och annex med 18/20 sovplatser (350 m²)
- Villa Giola (200 m²) ligger på två plan. På första våningen finner du ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök med öppen spis och sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det ytterligare två sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar och toalett. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, mikrovågsugn, barnstol och satellit-TV.

- Casa del Fattore (150 m²) ligger på tre plan. På första våningen finns det kök stort uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen (som på grund av solida nivåskillnader också har utgång till trädgården) finns det ytterligare ett uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer och ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. På tredje våningen finner du ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med dusch och toalett. Det ska noteras, att det vill vara svårt för flera än 14-16 personer att äta vid samma bord (det största finns i Casa del Fattore) inomhus.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map