Omdömen från Molin Vecchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Molin Vecchio

Läs personliga omdömen av Molin Vecchio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Molin Vecchio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt barnsemester

Praktfullt avslappnande ställe som ska besökas! Fantastisk ägare som direkt agerade när några hundar skällde. Tre lägenheter med det känns som färre. Har du behov av avslappning så testa detta stället.

Foiano della Chiana som semester-destination

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Trerumslägenhet Orzo med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och autentiskt italienskt

Vi bodde i Avena, som hade ett fantastiskt litet uteområde där vi spenderade större delen av tiden när vi var i huset. Annars använde vi poolen flitigt, den har en bra storlek och en vacker utsikt över landskapet.

Foiano della Chiana som semester-destination

Själva staden har inte så mycket att erbjuda. Men på måndagar är det marknad i stan, vilken är värd ett besök. Valdichiana Outlet är också ett måste om man vill shoppa lite. Vi handlade i Penny Market, efter rekommendationer från ägaren. Där kan man också köpa riktigt goda pizzor. Vi besökte danske Janne på hennes vingård Fornacina, där de producerar Brunello - ca 40 km bort. Hon är mycket gästfri och bra att berätta om vinerna. Montepulciano är också en härlig stad att besöka.

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Trerumslägenheten Avena med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe och fantasktiskt läge

Vi hade en fantastisk vecka i huset. Det är perfekt om du reser med två andra familjer (som vi gjorde) och vill ha varsin lägenhet. Det var också trevligt att man har hela huset för sig själva och inte dela det med främlingar.

Ägarna var otroligt vänliga. De kom med grönsaker och hemlagade pajer till oss.

Motorvägen, som nämns i beskrivningen, hör man knappast. Så det borde inte vara orolig.

Foiano della Chiana som semester-destination

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 6 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska omgivningar för en semester

Omgivningarna och lägenheten var fantastiska. Den ena anledningen till att vi inte ger högsta betyg är ett något långsamt internet, men det överlever man ju när man är på semester. Det andra skälet är avsaknaden av fläkt, antingen i taket eller flyttbar. Det var helt enkelt så härligt varmt att det påverkade vår nattsömn lite väl mycket, en fläkt hade varit pricken över i.

Trevlig stad med ypperliga restauranger, en försäljare hade den bästa glass vi hittills provat.

Rekommendationer till andra gäster

Missa inte en kanonfin middagsupplevelse – besök Antica Dimora, kör ca 5 km mot Arezzo.
Vinälskare bör besöka vinhuset Santa Vittoria, inte det största, men däremot den största gästfrihet, passion och ödmjukhet inför hantverket.

För shoppingälskare finns en stor outlet ett stenkast från staden.

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Trerumslägenhet Orzo med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe

Vi hade en bra del av huset, den ovanför. Vacker utsikt och den delen av huset var stor. Det är ett tyst ställe. Bra pool. Du kan sitta ute i solen men också i skuggan - det finns gott om båda. Rena handdukar och lakan. Ägaren var väldigt trevlig. Bra pizzeria och Siena var mycket vackert. Vi hade en mycket bra semester.

Rekommendationer till andra gäster

Besök Siena.

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Fyrarumslägenhet Miglio med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe och super service

Vi var också på Molon Vecchio förra året och valde det igen i år på grund av det centrala läget, som gör det lätt att ta sig runt i Toskana till allt det man gärna vill se - och så på grund av den storslagna terrassen.
Här uppehöll vi oss väldigt mycket och njöt av utsikten.
Tack till IN-Italia för superservice! Vårt enda klagomål förra året var att vi saknade en vattenkokare och det skrev ni till hyresvärden och vipps så stod det det en vattenkokare i år - super!

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Fyrarumslägenhet Miglio med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Molin Vecchio ligger med en härlig utsikt över dalen. Vår lägenhet med den stora terrassen var underbar.
Vi bodde i princip på terrassen - och behövde inget vardagsrum. Och det finns det heller inte i lägenheten, så om man är tvungen att vistas inomhus finns det bara det stora köket med köksbord och stolar.
Lägenheten har två badrum - det ena mycket nytt och stort - det andra verkar vara av äldre årgång.
Poolområdet är stort och fint och det fanns gott om solstolar - något som annars kan vara ett problem.

Molin Vecchio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Molin Vecchio
Fyrarumslägenhet Miglio med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Molin Vecchio i Foiano della Chiana, april 2013

Vi hade ett riktigt bra besök på Molin Vecchio. Det var vår 5:e tur till Toscana med In-Italia, och vi kan utan jämförelse säga, att lägenheten Miglio är den bästa semesterlägenhet vi har haft i Toscana. Sakerna fungerade som de skulle, sängen var skön, köket var bra, och där fanns en härlig takterrass. De andra lägenheterna vi har haft har också varit fina, men har känts mer som "sommarhus". Molin Vecchio kändes som ett riktigt hus.

Läget är bra, huset ligger för sig själv, och det är en praktfull utsikt från takterrassen (och från trädgården). Som extra bonus, finns det en ekologisk grönsaksträdgård med tillhörande växthus, som drivs av ägarna, och som man fritt får använda. Vi njöt av färsk sparris, och massor av god sallad. Om sommaren är där säkert ett överflöd av tomater och annat gott.

Ett minus var, att det är längre till Foiano än vi hade räknat med, så det är en bit att gå. Det finns dock cyklar att låna på Molin Vecchio.

Foiano della Chiana är en bra utgångspunkt för utflykter till stora delar av Toscana. Det är 45 minuter till Siena, och runt 35-40 minuter till Cortona och Arezzo. Montepulciano ligger mindre än en halvtimme bort. I Foiano åt vi på La Piccola Babette (Via Benedetto Cairoli 18), som var strålande och lätt kan mäta sig med andra bra trattorie vi har ätit på i Cortona, Siena, Pienza, Montepulciano osv...

Det finns inte så många inköpsmöjligheter i själva Foiano. Vi hittade endast en Penny Market. Större butiker finns nära Cortona och Arezzo.

In-Italias kommentar

Det ska rättfärdigas att det t.ex. också ligger en ganska stor COOP (Via della Repubblica 10) i Foiano (samt naturligtvis bagare, slaktare, och diverse andra småbutiker).

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jeanette og familie fra Roskilde boede på Molin Vecchio i Foiano della Chiana

Molino Vecchio är en riktigt trevlig plats.
Det finns gratis internet, varmvatten i duschen vid poolen, det är gratis att använda tvättmaskinen och vi inte betala turistskatt på plats.
Hela stället är rent och väl underhållet och vi hörde ingenting från motorvägen som ligger en liten bit borta Tåget är förvisso inte bullriga och kör mycket sällan.
Vi bodde i lägenheten Orzo. Lägenheten är välutrustade med stort kök / vardagsrum, men trädgården är bara med morgonsol och ner i ett hål med ingen utsikt - men i gengäld har du allt för dig själv på den sidan av huset.
Vi var upp för att se lägenheten Miglio - den har bara ett stort kök och inget vardagsrum - i gengäld på en vacker stor terrass med fantastisk utsikt och en liten loggia på den skuggiga sidan (små täckt verandor där man kan sitta).
En super trevlig plats!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map