Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Molin Vecchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I detta område kan ett besök vid Trasimenersjön och städerna Cortona, Montepulciano och Pienza rekommenderas. För matställen och inköpsmöjligheter bör man köra till den närliggande staden Foiano della Chiana.

Trädgård med pool

Vid den 5 x 15 meter stora poolen (inhägnad) kan man hitta skugga under de närliggande pinjeträden eller slappa av i solen i solstolarna. Man kan för övrigt också använda sig av ett litet omklädningsrum samt en dusch med varmt vatten. Poolen delas med de övriga gästerna och ägaren av huset som bor ett par kilometer ifrån huset.

Läs mer om Molin Vecchio

Grill, tvätteri och cyklar

Gästerna på Molin Vecchio kan även använda den gemensamma grillen och hämta inspiration till matlagningen i den lilla köksträdgården, var det odlas olika grönsaker. Det finns ett gemensamt tvätteri på gården som kan användas mot betalning och det finns även möjlighet att låna cyklar, om man önskar.

Tre lägenheter

I gårdens gamla byggnader har man gjort i ordning 3 lägenheter, som hyrs ut på veckobasis. Lägenheterna är enkelt inredda, men erbjuder likväl all den bekvämlighet man kan önska sig, såsom diskmaskin, tv, ugn, frys samt brödrost och inte minst ett eget utomhusområde med bord och stolar.

Litet minus

Det ska uppmärksammas att den så kallade superstrada passerar ett par kilometer från huset varför man kan uppleva ett svagt sus från trafiken i bakgrunden. En mindre tågbana som passerar nedanför kullen borde dock inte störa något vidare.

Lägenheterna på Molin Vecchio

Trerumslägenheten Avena med 6 sovplatser

ligger på första våningen och är på ca. 80 m². Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, öppen spis och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett.

Trerumslägenhet Orzo med 6 sovplatser

ligger på första våningen och är på 100 m². Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, öppen spis och dubbel bäddsoffa, två sovrum med dubbelsäng, varav ett har eget badrum samt ännu ett badrum/toalett.

Fyrarumslägenhet Miglio med 6 sovplatser

ligger på andra våningen men ingång via en extern trappa. Lägenheten är 130 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och stor öppen spis, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum varav det ena har dusch, det andra har badkar. Till lägenheten hör också en stor terrass med trädgårdsmöbler, var man har en fin utsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Campitello

Bucine, Toscana

Podere Casavecchia

San Giustino Valdarno, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Casale Aiola

Cortona, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map