Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Molin Vecchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I detta område kan ett besök vid Trasimenersjön och städerna Cortona, Montepulciano och Pienza rekommenderas. För matställen och inköpsmöjligheter bör man köra till den närliggande staden Foiano della Chiana.

Trädgård med pool

Vid den 5 x 15 meter stora poolen (inhägnad) kan man hitta skugga under de närliggande pinjeträden eller slappa av i solen i solstolarna. Man kan för övrigt också använda sig av ett litet omklädningsrum samt en dusch med varmt vatten. Poolen delas med de övriga gästerna och ägaren av huset som bor ett par kilometer ifrån huset.

Läs mer om Molin Vecchio

Grill, tvätteri och cyklar

Gästerna på Molin Vecchio kan även använda den gemensamma grillen och hämta inspiration till matlagningen i den lilla köksträdgården, var det odlas olika grönsaker. Det finns ett gemensamt tvätteri på gården som kan användas mot betalning och det finns även möjlighet att låna cyklar, om man önskar.

Tre lägenheter

I gårdens gamla byggnader har man gjort i ordning 3 lägenheter, som hyrs ut på veckobasis. Lägenheterna är enkelt inredda, men erbjuder likväl all den bekvämlighet man kan önska sig, såsom diskmaskin, tv, ugn, frys samt brödrost och inte minst ett eget utomhusområde med bord och stolar.

Litet minus

Det ska uppmärksammas att den så kallade superstrada passerar ett par kilometer från huset varför man kan uppleva ett svagt sus från trafiken i bakgrunden. En mindre tågbana som passerar nedanför kullen borde dock inte störa något vidare.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map