Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

Fattoria Il Salice

 
Fattoria Il Salice är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Il Salice är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Foiano della Chiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Foiano della Chiana är en liten stad och inte den mest sevärda i Toscana, men du blir överraskad över stadens sköna stämning. Dessutom har man kort köravstånd till flera utflykter i området (Castiglion Fiorentino, Cortona, Montepulciano, Pienza, Castiglione del Lago ligger under 25 km bort) som kan besökas när du inte slappar i trädgården med utsikt till det toskanska landskapet.

Välj bland flera aktiviteter på gården

Vid gården finns en stor trädgård med pool på 6 x 12 meter (djupet går från 0,9 till 2,3 meter), samt tennisbana på gräs. Har du inte lust att att spela under solen så kan du även roa dig med bordtennis. Gården har några cyklar till förfogande för en utflykt på markerna. Dock ska man inte förvänta sig högklassiga mountainbikes.

Läs mer om Fattoria Il Salice

Semesterlägenheter med egen uteplats

Fyra av lägenheterna är placerade på första våningen i de gamla - nyrenoverade - lokaler, var det engång var stall, lador osv. De kan alla använda gårdens gemensamma tvättmaskin och eget utomhusområde. Önskar du att bo här under de kalla årstider så ska du vara förberedd på att ta en extra tröja på - lägenheterna uppvärms med vedspis.

Ett ställe för familjer

Fattoria Il Salice är ett utmärkt val för en avkopplande och easy-going familjevistelse på landet i Toscana. Här bor du som en äkta bonde, dock med de faciliteter som gör barnen glada - och det inkluderar internetförbindelse.

Lägenheterna på Fattoria Il Salice

Trerumslägenhet La Scaletta med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca. 50 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder dessutom över eget utomhusområde med bord och stolar, TV och bruk av gårdens gemensamma tvättmaskin.

Trerumslägenhet La Cantina med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca. 40 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder dessutom över paviljong med bord och stolar, TV och bruk av gårdens gemensamma tvättmaskin.

Trerumslägenhet Il Salice med 4/6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca. 85 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis samt bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från lägenheten är der utgång till egen portico, med bord och stolar var man kan avnjuta sina måltider utomhus. Lägenheten råder dessutom över TV och bruk av gårdens gemensamma tvättmaskin.

Trerumslägenhet Il Giardino med 4/6 sovplatser (2 våningen)

Lägenheten är ca. 70 m² och ligger på andra våningen med utgång genom en utomhus trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis samt bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder över eget utomhusområde, TV och bruk av gårdens gemensamma tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet Il Granaio med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca. 80 m² och är belägen i den gamla ladan bredvid tennisbanan. Den råder över en stor portico, var man kan avnjuta sina måltider utomhus. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder över TV och bruk av gårdens gemensamma tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map