Omdömen från B&B La Lodola

 
B&B La Lodola är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Lodola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Foiano della Chiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B La Lodola

Läs personliga omdömen av B&B La Lodola som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B La Lodola. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Verkligen ett härligt ställe

Jag var mycket glad för min vistelse på La Lodola. Innan det hade hunnit passera 3 timmar, kände jag mig som en del av familjen och mycket välkommen. Det är helt klart den plats i Toscana, där jag har känt mig som mest välkommen.
Ledord: hjärtlig värme, vänlighet, tillit och god mat.

Foiano della Chiana som semester-destination

Lusignano som ligger nära, är värt ett besök. Det finns härliga restauranger där, och själva staden är en fin medeltida stad. Foiano Della Chiana är som stad inte den mest upphetsande...

B&B La Lodola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på B&B La Lodola
Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt boende hos Mario

Vi har haft vår vistelse hos Mario. Mycket härligt bemötande från det vi kom tills vi åkte igen. :-(
Frukosten har varit fantastiskt med härlig italiensk musik i bakgrunden medan Mario smeker gästerna och serverar allt från diverse hemlagad sylt till nyligen bakade tårta. Mario och co är alltid tillgänglig om du behöver information om bra restauranger, sevärdheter etc.
Vi kommer definitivt igen :-)

Foiano della Chiana som semester-destination

B&B La Lodola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B La Lodola
Dubbelrum (Basic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vecka 39 2015 på B&B La Lodola

En fantastisk vecka hos en härlig familj. Rent och snyggt, riktigt god mat, fina rum i mycket vackra omgivningar.
Om eftermiddagarna gjorde vi några utflykter med vår hyrbil till städerna i närheten, och alla utflykterna blev riktigt bra.
Ägaren av denna 250 år gamla fina gård, Mario Purco, fick oss att känna oss som hemma och gästfriheten var på topp. Hans svärdotter Manuela, som basade över restaurangen där vi åt 6 av 7 dagar till stor belåtenhet, ska också ha mycket ros för att ha hjälpt vid gourmetmiddagarna med val av rätter.

Rekommendationer till andra gäster

Supergod pizza 2 km, i grannstaden

B&B La Lodola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B La Lodola
Dubbelrum Classic nr. 1
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket avslappnad stämning

På La Lodola blir du som en i familjen. Här råder en mycket avslappnad och skön stämning, och Mario är den perfekta värden som gärna serverar kall melon eller utsökta fikon från sin egen trädgård.
En plats man gärna besöker igen.

B&B La Lodola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B La Lodola
Suite
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Le Buche Wine Resort & SPA

Sarteano, Toscana

Villa Cassia di Baccano

San Giustino Valdarno, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map