Agriturismo i Foiano della Chiana i Toscana

B&B La Lodola

 
B&B La Lodola är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Lodola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Foiano della Chiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är svårt att inte bli förtjust i B&B La Lodola, som för oss representerar något av det bästa Toscana kan bjuda på, och det är ju inte så lite. Vi kan uppriktigt säga att många nog hellre bor här hos Mario och Beatrice än på ett lyxhotell med mycket högre priser.

Sköna stunder med familjen och övriga gäster

Utifrån ser det gamla lantstället som ligger längs landsvägen inte mycket ut för världen, men när man kommer in så finns det inget slut på härligheterna. Det stora uppehållsrummet som används av gästerna och familjen, med den stora öppna spisen, de fina möblerna och en trevlig stämning måste upplevas. Det är precis som rummen möblerat med antikviteter överallt då ägarna har en antikaffär i Pienza. Det är även här i uppehållsrummet som frukosten serveras.

Läs mer om B&B La Lodola

Smaka på Toscana i restaurangen

Trädgården är Marios domän, medan Beatrice går mer upp i hustes inredning, han arbetar större delen av dagen i sitt trädgårdsland och i sina marker. Det finns här även en liten restaurang som drivs av parets son, Carlo. Det är svårt att föreställa sig ett mer romantiskt, trevligt och intimt ställe än denna lilla restaurang. De flesta äter både en, två och..., gånger här under vistelsen. Man kan även få en matlagningskurs här!

Antikviteter på rummen

Rummen som ligger på första eller andra våningen är fint inredda med antikviteter som gästerna ibland förälskar sig i och då även kan köpa med sig hem. Med andra ord så ändrar sig inredningen i rummen regelmässigt men de förblir välmöblerade på ett ytterst personligt vis. I trädgården nedanför huset ligger poolen och en betagande utsikt över landskapet.

Också var det glömt

Finns det då inga nackdelar med detta ställe? Jo, som sagt ligger det vid landsvägen så det går inte att undgå att en del kan bli störda av trafiken, som dock är ganska lung men som ändå ska nämnas. En gäst nämnde en gång att hennes första intryck hade varit en viss irritation över trafiken, men att hon snabbt glömt det efter en kort stund. För vår egen del gick det 10 minuter, sen tänkte vi inte mer över det, än hur praktfullt här var...

Rummen på B&B La Lodola

Dubbelrum (Basic)

Det finns ett rum av denna typ som ligger på andra våningen och dess få kvadratmeter gör att det inte är möjligt att tillföra extra sängar (istälelt är det ett revligt rum). Här finns även badrum.

Dubbelrum Classic nr. 1

Det finns två rum av denna typ på B&B La Lodola, det ena ligger på första våningen och det andra på andra våningen. Det finns plats för en extra säng i varje rum. Rummen har även privat badrum.

Dubbelrum Classic nr. 5

Det finns två rum av denna typ på B&B La Lodola, det ena ligger på första våningen och det andra på andra våningen. Det finns plats för en extra säng i varje rum. Rummen har även privat badrum.

Dubbelrum (Grande)

Det finns ett rum av denna typ. Den är större än de andra och därför är det möjligt att tillföra två extra sängar, det finns badrum.

Suite

Detta rum är inte direkt en suite men ett rum med ett stort loft. På första våningen finns en enkel säng (då den är antik så passar den inte större personer) och på loftet finns en dubbelsäng och ett badkar (!). Här finns även badrum och möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map