Omdömen från Villa Le Rondini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Le Rondini

Läs personliga omdömen av Villa Le Rondini som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Le Rondini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra boende med fantastisk utsikt. Det som drog ner var frukosten som dem inte fyllde på vartefter, dock gjorde dom det när man sa till.

Otroligt läge ovanför Florens, bra bussförbindelse in. Krångligt att ta sig dit med bil på grund av miljözonerna i Florens som vi inte förstod oss på trots massor av googlande. Trevlig personal med bra serviceanda, några pratade ingen engelska men så är det ju. Riktigt bra mat på á la carten, helt ok frukost men inget speciellt. Fint poolområde med bar, begränsat utbud men det är det ju oftast i poolbarer.

Florens som semester-destination

Cinque terre, de fem städerna var fantastiska att besöka, dock inte nöjda med hur My tour genomförde utflykten, rörigt och oengagerade guider. Ders tur till två vingårdar och Dantes borg var tvärtom grymt bra ordnad med engagerade trevliga guider.

Villa Le Rondini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Le Rondini
Familjerum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map