Hotell i Florens

Villa Broncigliano Luxury B&B

 
Villa Broncigliano Luxury B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Broncigliano Luxury B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Broncigliano Luxury B&B är en plats för dig som vill, till fullo, kunna koppla av och njuta av semestern borta från folkmassorna men ändå ha nära till alla bekvämligheter. Det är lätt att känna sig hemma här och dessutom blir du väl omhändertagen av ägarna (Perla och Carlo) själva, som bor i en del av villan.

Slå dig till ro i trädgården

Framför villan har du en terrass och i anslutning till denna en välskött liten trädgård. Här finns solstolar och parasoll utplacerade så att du kan koppla av under skuggan av ett träd och njuta av fågelkvitter och lövprassel. Ytterligare en trappa ner tar dig ytterligare en trädgård där du även har en liten bar, som förser dig med enklare drycker samt ett hydromassagekar. Förutom den lilla frukostmatsalen, som du hittar en trappa upp i villan, känns detta mer som ett privat hem där du kan plocka sharonfrukter och jojibär i trädgården.

Läs mer om Villa Broncigliano Luxury B&B

Du känner av den historiska atmosfären

Villan har historiska anor och tillhörde en familj från Florens som under 1500-talet byggde sig ett sommarresidens. Villan har renoverats med kärlek och omsorg, allt för att bevara den nobla känslan. Och detta har man lyckats bra med och då syftar vi inte enbart på villan i sig själv utan även på interiörerna. Inredningen känns nämligen varm och ombonad och eftersom här endast finns fyra rum i villan får du dessutom en känsla av hemtrevnad.

Även om barn är välkomna tycker vi att detta boende passar bäst till par och vuxna.

Du kan låta bilen stå

Eftersom du bor endast 6 km sydväst om Florens och har en busshållplats nära inpå kan du låta bilen stå när du ska besöka stadens centrum, vilket vi rekommenderar. Då slipper du nämligen leta efter parkeringar som kan vara lite svåra att hitta och relativt kostsamma.

Till Scandicci är det ett par kilometer och brukar vanligtvis ta ca 30 min till fots, beroende på din takt. Här har du barer, restauranger, mataffär, tobaksaffär och en del småbutiker. Inget stort utbud men det nödvändigaste. Även från Scandicci kan du ta dig vidare till Florens antingen med buss eller spårvagn.

Charmiga rum som gör dig glad

I villan finns det ett fåtal rum. Stilen på inredningen är densamma och man kan säga att den är både klassisk och romantisk. Man har även tänkt på kvalitén och satsat på ergonomiska madrasser, specialkuddar (antiallergiska) och sängkläder i bomullssatin.

Faciliteter på rummen är; aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, minibar, espressomaskin, vattenkokare, kassafack, hårtork, toalettartiklar, slippers och badrock

Läs om rummen på Villa Broncigliano Luxury B&B

Dölj texten
 
 
search map