Semesterbostad i Florens

Terrazza Santa Croce

 
Terrazza Santa Croce är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Santa Croce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man är på kortare vistelser i de stora kulturstäderna vill man bo centralt: Inte något med att spilla tid på transport, vistelsen ska präglas av upplevelser! När det gäller Florens så ligger Santa Croce perfekt, mitt mellan den stora klosterkyrkan och domkyrkan; här har du inte mer än 10 minuters promenad till allt det du kommer till Florens för att uppleva.

Terrass med utsikt

När du bor på översta våningen på en härlig solrik terrass på 40 m² är det naturligtvis en lite risk att du kommer tillbringa en hel del tid här, men man förtjänar ju att vila ut efter en dag full av upplevelser. Här får du betydligt mer än på ett trångt hotellrum.

Läs mer om Terrazza Santa Croce

Hög komfort

Lägenheten har nyligen blivit renoverad och erbjuder såväl internet-uppkoppling som diskmaskin, tvättmaskin och aircondition. Allt för att din vistelse ska bli så behaglig som möjligt.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (5:e vån. med hiss)
Lägenheten ligger på femte och översta våningen i en byggnad med hiss. Den mäter ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kök (4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kylskåp, kaffemaskin och diskmaskin) och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även en privat terrass på ca. 40 m² med bord och stolar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Santa Croce

Läs personliga omdömen av Terrazza Santa Croce som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Santa Croce. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Terrazza Santa Croce

Bedömning av Terrazza Santa Croce

Läs mer

Bedömning av Terrazza Santa Croce

Läs mer
 
search map