Semesterbostad i Florens

Terrazza Oriuolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En bra bas för stora upplevelser

Man reser inte till Florens för att sitta inomhus, men för att njuta av den magnifika staden och alla dess sevärdheter. Det kan dock fortfarande vara fördelaktigt att bo i en bra lägenhet om vistelsen varar mer än några dagar, särskilt när - som i detta fall - förutom god plats och möjlighet att äta en måltid eller två hemma - även har en terrass med utsikt över det pittoreska centrum.

Tvårumslägenhet 2/3 sovplatser

Den ljusa lägenheten Terrazza Orioulo mäter ca. 25 m² och ligger på 5:e våningen (med hiss). Den består av vardagsrum med bäddsoffa för en person, öppet kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och kylskåp), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett (samt tvättmaskin). Lägenheten har en privat terrass på ca. 8 m².

Läs mer om Terrazza Oriuolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Terrazza Oriuolo

Läs personliga omdömen av Terrazza Oriuolo som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Oriuolo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Terrazza Oriuolo

De lyckliga men frånvarande vildsvinen.

Fram till vårt besök i Florens hade jag en inspirerande och munter korrespondens med Lino, som trots en felbokning i datorn, hjälpte mig på bästa sätt, och ganska snabbt hittade en alternativ och bra lägenhet till oss. Nina och jag hade ännu ett härligt besök i Florens, även om vi inte fick äta vildsvinet på "Le vecchie mura" i San Gimignano - de hade stängt... dagen efter fick vi dock en ragù på det lilla djuret hemma i Florens. Vi läser med nöje ert nyhetsbrev, och kommer att vända oss till er igen till kommande besök i Italien.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Oriuolo

Läs mer
 
search map