Semesterbostad i Florens

Terrazza Belvedere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En beskrivning av denna lägenhet är egentligen helt överflödig för att beskriva denna lägenhet. En enda bild från dess terrass med utsikt över Florens domkyrka är allt som behövs för att man ska drömma om att bo här! Men när vi nu ändå är i gång, låt oss bara fortsätta.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (4:e våning utan hiss)
- Lägenheten ligger på 4:e våningen, och då det inte finns någon hiss i denna gamla byggnad, så krävs det en någorlunda kondition för att bo här. Den är 85 m² stor och ligger fördelad på två våningar. På ingångsvåningen finns ett vardagsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På vinden finns ett öppet rum med en bäddsoffa för en person och ett badrum med dusch och toalett.

Läs mer om Terrazza Belvedere

Lägenheten är utrustad med diskmaskin, satellit-TV, dvd-spelare, vattenkokare och mikrovågsugn. och så finns ju här takterrassen med 360 graders utsikt över Florens.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Terrazza Belvedere

Läs personliga omdömen av Terrazza Belvedere som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Belvedere. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Terrazza Belvedere

Fin lägenhet

Fin lägenhet, bra placering i Florens lätt att ta sig runt i staden - dåligt med parkering till bilen, men vi lyckades till sist. Bra service

Läs mer

Riktigt fint läge

Vi skulle ringa för att mötas upp för att få nyckeln till lägenheten, vilket fungerade bra.
Jag är dock inte ett fan av att man tar bilder på samtliga pass med en mobiltelefon, jag menar att man borde kunna göra detta på ett annat sätt, då det verkade lite tillfälligt.
Det hade också varit bra om allt hade varit inkluderat i priset, istället för att behöva betala 137 euro för el/vatten/värme, turistskatt och städning. Det tycker jag är lite i överkant.

Läs mer

Centralt placerad lägenhet i Florens

Lägenheten ligger bra placerad i Florens, ca 1 km från Duomo. Kräver starka ben då man ska stiga upp för 63 trappsteg flera gånger dagligen, och därtill bära upp allt man köper under dagen (vatten osv). Från lägenhetens terrass har man en vacker utsikt över Florens och får en inblick i hur det ser ut bakom husen. Här gömmer sig som trädgårdar, terrasser, balkonger, alla olika utformade. Ett minus med terrassen är att den inte är övertäckt och därmed blir oanvändbar under de varmaste timmarna - vi löste problemet med ett gammalt laka och gaffatejp. Florens bjuder på allt, både shopping, mat, historia och storstadsliv så man kan lätt få en vecka att passera fort.

Läs mer

Fin höstvistelse i Florens

Vi var från första stund mycket nöjda med servicen. Väl framme i lägenheten möttes vi av en mycket rar ägare, som grundligt gick igenom vad vi behövde veta. Då vi vid ett tillfälle av misstag låste oss ute kom hjälpen också fort, tack för det. Både lägenheten och läget passade oss fint och utsikten mot Domkyrkan kunde inte vara bättre. Med vänlig hälsning Kirsten Wrem

Läs mer

En fantastisk vecka på Terazza Belvedere med en av Florens bästa takterrasser

Vi var en norsk och tre danskar som spenderade en vecka i lägenheten Terrazza Belvedere i Florens mellan 6-13 september 2014.

Vi hade på förhand kontaktat ägaren, Cristina Consigli Mancini och avtalat ankomstdag. Det var 30 grader och gassande sol. Det lovade bra! Vi blev bemötta av hennes son, Emanuelle, som tog väl hand om oss, visade oss runt i lägenheten och besvarade våra frågor. Lägenheten var perfekt för 2 par, med 2 stora sovrum och 2 badrum. Köket var litet och smalt, men vi lyckades bra att göra en god middag där för 4 personer. Det var väl utrustat för våra behov och det var första gången vi har hyrt en lägenhet i Italien där det fanns en kaffebryggare! Takterrassen var fantastisk. Vi stannade mestadels på takterrassen morgon och kväll. De flesta dagar var mycket varmt, och vi saknade taket på solskyddet som hade inrättats på terrassen. På terrassen var det härligt tyst och lugnt och det var underbart härligt att titta på alla andra terrasser och tak runt omkring - med Duomo i fjärran.

Om vi ??ska nämna något negativt, måste det vara att det på natten är mycket bullrigt nere från Via dei Pilastri, både från bilar som kör mycket snabbt på gatan, från människor som talar mycket högt och gå på gatan hela natten och från sopbilarna som hämtar skräp och flaskor varje natt. Vi valde att stänga fönsterluckorna, sätta på luftkonditionering tidigt på kvällen och ha fönster stängda hela natten.

Läs mer

Lever upp till bilden av utsikten

Bra centralt läge, bra kök som man faktiskt kan laga mat i - och en marknad precis runt hörnet - och en fantastisk takterrass. Det finns också bra lokala matställen.

Läs mer
 
search map