Hotell i Florens

Residenza Ricci B&B

 
Residenza Ricci B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Ricci B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Ricci B&B ligger i hjärtat av Florens knappt 50 meter från det monumentala centrum, närmare bestämt i palatset Martelli som givit namn åt själva gatan - Via de' Martelli. I närheten finner man shoppinggatorna och ett stort utbud av matställe / barer. De mest kända sevärdheterna ligger alla på korta gångavstånd.

Residence Ricci B&B är fördelat på andra och tredje våningen i ovan nämnda Palazzo Martelli. På andra våningen finns det tre rymliga rum och på tredje våningen finns det fyra rum som är något mindre. Totalt finns det alltså 7 rum.

Läs mer om Residenza Ricci B&B

Alla rum är utrustade med TV, aircondition, telefon, minbar och en liten kokvrå för att laga frukost. Dessutom finns det badrum med toalett och dusch (ett rum har badkar).

Frukosten serveras på rummet och är typisk italiensk (detta är nog det enda minus). Men man kan ju alltid "förstärka" frukosten nere på gatan med en extra macka.

Dölj texten
 
 
search map