Omdömen från Residence Michelangiolo

 
Residence Michelangiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Michelangiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Michelangiolo

Läs personliga omdömen av Residence Michelangiolo som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Michelangiolo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ann-Kristin och Staffan från Umeå i Sverige bodde på Residence Michelangiolo i Florens från den 16. till den 18. maj 2006.

Vi har haft en underbar semesterresa i Toscana , -vilket också ni skall ta åt er beröm för Det hotel som vi bokade via er i Florens var mycket trevligt (Residens Michelangelo ) och Angela och hennes man (som jag inte kommer ihåg namnet på)var båda mycket gästvänliga. Vi fick både blommor och champagne på rummet med anledning av att vi firade ett jubileum. Detta hade jag angett som önskemål när vi bokade hoteller via Er så det kändes ju extra trevligt och personligt Tusen Tack för er omsorg också om oss som reser. Vi stannade ytterligare en natt på hotellet och i Florens och sedan gick resan vidare till SanQuinero ( där vi fick hjälp att boka hotell av Angela på Hotel MIchelangelo ) vidare till Moltalchino som är ett måste om man som vi bilade iToscana Där testade vi ett Brunellovin av årgång 2001 , vilket var ett troppår för sangioviesedruvan och ett underbart gott vin. Sedan styrde kosan ner till Castilione där vi hyrde en lägenhet en vecka. Denna lilla havsby har inte förändrats på trettio år Det bästa med denna kustremsa är stränderna och det klara medelhavsvattnet. Underbart . Sista dagarna kände vi för lite lyxigare tillvaro och stannade på Riva del Sol som verkligen är att rekommendera om man vill ha det riktigt bekvämt . Färden gick slutligen mot Bologna där vi tog in på ett hotell nära flygplatsen för bekvämlighetens skull Bologna var tyvärr vår största besvikelse på resan Smutsigt och inte så positivt för turistens behov. Så den staden har vi besök och kommer inte att återvända till En annan nackdel med Italien är att det är dyrt. Det måste man ha i bagaget om och när man bestämmer sig för detta i övrigt vackra land Ett tips till alla som funderar på Italien och Toscana- Res i maj ,-då får ni uppleva allt som man önskar sig , fram för allt dofter och en fantastisk flora.

Tack från Anki och Staffan i Umeå

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map