Semesterbostad i Florens

Residence Michelangiolo

 
Residence Michelangiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Michelangiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Michelangiolo ligger på Viale Michelangelo i utkanten av det historiska centrum. Det är ca. 2 km till centrum (Ponte Vecchio och Uffizi) som man når via en härlig promenad längs med Arnofloden. Närmaste restaurang och bar där man eventuellt kan äta frukost ligger endast 100 meter bort i riktning mot centrum.

Residence Michelangiolo är beläget i en vacker villa från början av 1900-talet. Det finns parkeringsplats för de som väljer att ankomma i bil. Bakom själva villan finns en stor trädgård med höga träd och under de varma årstiderna finns det flera solstolar för den som vill slappna av i solen.

Läs mer om Residence Michelangiolo

Residence Michelangiolo finns det totalt 11 rum. De är fördelade på villans tre våningar där det finns hiss för gångbesvärade. Alla rum är snyggt och elegant möblerade och utrustade med aircondition, satelit-TV, förvaringsbox, minibar, telefon med internet-uppkoppling samt badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Det finns tre typer av rum att välja mellan:
- standardrum som ligger på första eller andra våningen består av rum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum. Minibaren är gratis men man betalar för frukosten.
- superiorrummen ligger på första eller andra våningen och består av rum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt kokvrå och badrum. Minibaren är gratis och gästerna får en liten korg med kex, marmelad, choklad, italienskt kaffe samt nescafé, te, mjölk och juice.
- junior suite finner man på tredje våningen (endast suiten finns på tredje vån.) och består av rum med dubbelsäng, uppehållsrum med kokvrå och badrum. Minibaren är gratis och gästerna får en liten korg med kex, marmelad, choklad, italienskt kaffe samt nescafé, te, mjölk och juice. Mot beställning (och extra betalning) kan man få till en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map