Hotell i Florens

Relais Santa Croce

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill bo i adliga omgivningar under ditt besök i Florens, och samtidigt lite tillbakalutat från stadens mest livliga kvarter, så är Relais Santa Croce ett bra val. Hotellet ligger mitt på gatan Via Ghibellina, och endast 600 meter från den berömda domkyrkan Santa Maria del Fiore, rådhusplatsen Piazza Signoria, och konstmuseet Gli Uffizi - vilket innebär att du kan nå de stora sevärdheterna till fots. Detta är ett område där det bor många lokala fiorentinare, så det finns en del småbutiker och restauranger i området.

Högt till taket i förnäma omgivningar

Hotellet är inrett i ett av Florens vackra gamla palats, och det är högt till tak - bokstavligen. Det är svårt att inte imponeras, när du stiger in genom dörren - eller porten som den kanske mer rättfärdigt ska kallas. Det finns naturligtvis en reception som är bemannad dygnet runt, var du kan få svar på alla frågor du kan tänkas ha. Och så kan du njuta av tillvaron i de smakfullt inredda loungerna, där det både finns öppen spis och flygel - om du skulle vilja dela med dig av ett pianonummer!

Njut av dina måltider i den exklusiva restaurangen

Du kan också luta dig tillbaka i de sköna fåtöljerna, och beundra de vackert målade taken. Ja, det är faktiskt en god idé att gå på upptäcktsfärd i det vackra hotellet, som mest påminner om ett mindre slott. Hotellet smakfulla restaurang, Guelfi & Ghibellini, är också en härlig kombination av gammalt och nytt, och bortsätt från din frukost, är det också här du kan avnjuta dagens övriga måltider. Kökschefen heter Niccolò De Riu, och han har en lång, framgångsrik karriär bakom sig, så här kan du förvänta dig en mycket hög nivå. Om du reser med barn, erbjuder restaurangen också en särskild barnmeny.

Läs mer om Relais Santa Croce

Bekväma rum i klassisk stil

Hotellets rum och sviter är ett kapitel för sig själv, och de finns i flera olika kategorier. Rummen är bekväma och inredda i fin, klassisk stil och de minsta är på cirka 25 m2. Alla rum har som minimum aircondition, wifi, minibar, kassaskåp, telefon, skrivbord, satellit-TV, iPod dockningsstation, samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Relais Santa Croce

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map