Semesterbostad i Florens

Palazzo Virginio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Inte långt från den vackra kyrkan Santa Croce, i ett område rikt på pasticcerior, restauranger och kulturella upplevelser, och inte långt från sevärdigheter som Palazzo Vecchio och gli Uffizi, ligger Palazzo Virginio.

Genomgående renoverat

Som namnet antyder är detta ett gammalt palats som blivit noggrant renoverat med respekt för det originella. I renoveringen har man använt material som marmor från Carrara, trä och sten. Den vackra entrèn med högt i tak och innergården får en att tänka på en svunnen tid.

Läs mer om Palazzo Virginio

Smakfull inredning

Det finns i allt 18 lägenheter fördelat på 3 våningar. Lägenheterna är alla mycket rymliga men även mycket olika. De är fint inredda med fina möbler och behagliga färger. I alla lägenheter finns safety-box, hårtork och möjlighet att få gratis trådlöst internet. Det finns även ett gemensamt område med internet och en tvättstuga var gästerna kan använda sig av tvättmaskin strykjärn och strykbräda gratis.

Ställ bilen i garaget

Stället har ett garage med 20 platser, som dock ska förbeställas men som inte kostar extra. Det finns hiss i byggnaden med endast upp till lägenheterna Bottcelli och Cellini på andra våningen och Beato Angelico, Buontalenti och Masaccio på tredje våningen. De övriga lägenheterna på andra våningen når man via den breda trappan. Lägenheterna är alla uppkallade efter viktiga författare, skulptörer och konstnärer som alla haft ett viktigt inflytande på Florens och Italien.

Läs om l√§genheterna på Palazzo Virginio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map