Semesterbostad i Florens

Palazzo Virginio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Inte långt från den vackra kyrkan Santa Croce, i ett område rikt på pasticcerior, restauranger och kulturella upplevelser, och inte långt från sevärdigheter som Palazzo Vecchio och gli Uffizi, ligger Palazzo Virginio.

Genomgående renoverat

Som namnet antyder är detta ett gammalt palats som blivit noggrant renoverat med respekt för det originella. I renoveringen har man använt material som marmor från Carrara, trä och sten. Den vackra entrèn med högt i tak och innergården får en att tänka på en svunnen tid.

Läs mer om Palazzo Virginio

Smakfull inredning

Det finns i allt 18 lägenheter fördelat på 3 våningar. Lägenheterna är alla mycket rymliga men även mycket olika. De är fint inredda med fina möbler och behagliga färger. I alla lägenheter finns safety-box, hårtork och möjlighet att få gratis trådlöst internet. Det finns även ett gemensamt område med internet och en tvättstuga var gästerna kan använda sig av tvättmaskin strykjärn och strykbräda gratis.

Ställ bilen i garaget

Stället har ett garage med 20 platser, som dock ska förbeställas men som inte kostar extra. Det finns hiss i byggnaden med endast upp till lägenheterna Bottcelli och Cellini på andra våningen och Beato Angelico, Buontalenti och Masaccio på tredje våningen. De övriga lägenheterna på andra våningen når man via den breda trappan. Lägenheterna är alla uppkallade efter viktiga författare, skulptörer och konstnärer som alla haft ett viktigt inflytande på Florens och Italien.

Läs om l√§genheterna på Palazzo Virginio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Palazzo Virginio

Läs personliga omdömen av Palazzo Virginio som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Virginio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Palazzo Virginio

Bra läge

Vi var 6 personer, så lägenheten var perfekt med 3 rum och 3 badrum - hade gärna haft en terrass också. Det saknades endast en sak i köket, och det var vinglas. Hjälpen i receptionen var supergod - de var verkligen där för oss de få gånger vi hade behov av hjälp. En vistelse här kan rekommenderas.

Läs mer

Palazzo Virginio blev ingen besvikelse!

Även i år, bodde vi på P.Virginio och återigen var allt toppen! Fint mottagande, snyggt och rent i lägenheten Botticelli, som vi också hade förra året. Man känner sig välkommen och allt är väl organiserat, t ex med regler om nattro från kl 22.
Vi kommer även nästa år att bo på Palazzo Virginio.
Och återigen bra service från In-Italia.

Läs mer

Florens

Vi hade tre härliga dagar mitt i Florens, två vuxna och fyra tonåringar.
Lägenheten var riktigt fin. Bra utrustad och med härligt läge.

Läs mer

Härlig lägenhet i Florens

Lägenheten levde fullständigt upp till våra förväntningar.
Där fanns allt som man hade behov för, städningen var toppen och läget var fint.

Läs mer

Härligt ställe i Florens

Vi var väldigt näjda med vår vistelse på Palazzo Virginio. Mottagningen av oss på kontoret var extremt vänligt. Vi skulle inte betala depositum (vet inte varför) och vi fick en fin förklaring om staden och en bra stadskarta.
Lägenheten (Botticelli) var stor och hade en fin, stor altan, där vi kunde sitta och få ett glas Innan vi somnade. Och så var det lugnt om natten!
Det är ett ställe dit vi gärna ville återkomma.

Läs mer

Fyra dagar i Firenze, 5 personer

Centralt läge, rent och fint, och ganska överväldigande med jättestor marmorfoajé osv. Bra rumsfördelning. Vi fick lägenheten Vasari som är i tre plan. Nederst ett vardagsrum med bäddsoffa samt kök och badrum, på första våningen ett rum med två enkelsängar, 2:a våningen sovrum med dubbelsäng och eget badrum.

Läs mer
 
search map