Omdömen från Palazzo Arrighetti

 
Palazzo Arrighetti är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Arrighetti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Arrighetti

Läs personliga omdömen av Palazzo Arrighetti som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Arrighetti. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Birgitta med sällskap från Åsa i Sverige bodde på Palazzo Arrighetti i Florens från den 31. maj till den 7. juni 2008.

Hej, Det var en mycket bra resa och vistelse, vi är alla nio personer mycket nöjda, men ...
I våra resehandlingar/bokningsbekräftelser fanns ingen riktig adress och vi tillbringade ungefär en timma med att försöka hitta lägenheten vi skulle bo i. Vi trodde ett tag att vi hade blivit lurade på hela bokningen. Vi var inne i varenda affär, hotell och kafé på gatan, ingen hade hört talas om Palazzo Arrigethi. Dessutom hade klockan passerat 19.00 på lördagen, och de telefonnummer till Sverige och Danmark vi hade fick vi inget svar på. Men slutligen lyckades vi hitta en privatperson, som hjälpte oss. Men, som helhet är vi nöjda. Hälsningar
Birgitta Pettersson
Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 9 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map