Hotell i Florens

Marignolle Relais & Charme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Marignolle Relais & Charme är ett ställe där du kan dra dig tillbaka efter dagens upplevelser och äventyr för att bara njuta av lugnet och den hemtrevliga atmosfären. En plats som passar dig som vill kunna koppla av vid poolkanten, men ändå ha nära till allt det spännande som Toscana kan erbjuda.

Lorenzo med familj tar hand om dig

Lorenzo och hans familj ser till att du har det bra under din vistelse och bidrar till den hemtrevliga och familjära atmosfär som råder. De ger dig dessutom gärna tips och råd på sevärdheter och aktiviteter i området. De arrangerar t.ex. tryffeljakt när det är säsong och vinturer till Chianti (både halv och heldag).

Lär dig laga mat med mamma Paola

Är du intresserad av matlagning kan du passa på att deltaga i de matlagningskurser som mamma Paola håller i. Minst antal deltagare är 2 personer och kursen hålls i ca 2 timmar. Du får lära dig att tillaga typiska toskanska rätter, totalt 4 och maten kan du sedan avnjuta i det inglasade uterummet, ackompanjerat med ett glas Chianti. I uterummet serveras även frukosten som består av hemlagat, kallskuret och varmt (mot beställning och extra avgift).

Du behöver inte ge dig iväg för att äta gott

Det finns många bra restauranger runt om i Toscana, men du behöver inte ta dig så långt för att äta gott. Ca 250 meter från ditt boende ligger den kända trattorian "Bibe" och som erbjuder fri shuttle service just för Marignolle Relais & Charmes gäster. Känner du istället för att stanna "hemma" kan du alltid fråga Lorenzo om de kan slänga ihop en lättare måltid till dig, vilket de gärna gör om de har möjlighet. Så på förfrågan och i god tid, håller restaurangen öppet mellan kl. 12.00-22.00 och serverar antipasti, pasta och dessert.

Läs mer om Marignolle Relais & Charme

Gröna kullar med olivlundar

Eftersom du bor utanför staden har du ett skönt, lantligt läge där du är omgiven av gröna kullar. Och det är just detta som uppskattas av gästerna, tillfället att få kunna koppla av på en fridfull plats. Här finns ett poolområde med solstolar och parasoll där du, i egen takt, kan starta eller avsluta dagen. Från poolen kan du höra trafiken från vägen som går nedanför hotellet.

Du har ett perfekt utgångsläge

In till Galluzzo som ligger endast ca. 1,5 km bort har du det du behöver som mataffär, apotek, post, barer och restauranger. Du har även nära till Scandicci, ca. 3 km, där du också har barer, restauranger, mataffär och en del butiker.
Tycker du inte att detta räcker kan du alltid ta dig in till Florens centrum som har ett stort utbud av allt mellan himmel och jord. Bilen kan du ställa i t ex Galuzzo eller Scandicci där du fortsätter med lokalbuss. För den hurtfriske går det att promenera in till Florens, på ca 45 min. Föredrar du taxi brukar det ligga på ca. 12 euro enkel väg beroende på vart i Florens du ska förstås.

Toscana är rikt på sevärdheter och från ditt boende har du många möjligheter. Kör du ca en halvtimme söderut kommer du fram till de vackra kullarna i Chiantidistriktet. Inom lagom dagsetapper når du även städer som San Gimignano, Volterra, Pisa, Lucca och Siena bara för att nämna några. Lorenzo ordnar även trevliga vinturer, något som han passionerat hållit på med i över 15 år.

Är du intresserad av shopping kan du bege dig till The Mall där du har alla stora designers. Och för SPA och Wellness har du Klab Marignolle endast 3 min bort (med bil). Här har du bl a bastu, turkiskt bad, jacuzzi, gym och du kan här givetvis beställa olika typer av behandlingar. Andra aktiviteter som tennis och golf finns också i din närhet.

Trivsamma rum med romantisk touch

Det finns bara tio rum på Marignolle Relais & Charme, och du kan välja mellan enkelrum (deluxe), dubbelrum (deluxe) med eller utan uteplats/trädgård, trebäddsrum (deluxe), juniorsuite och juniorsuite (superior). Samtliga rum är utrustade med aircondition, förvaringsbox, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, te/kaffe och hårtork.,

Läs om rummen på Marignolle Relais & Charme

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map