Hotell i Florens

Leone Blu

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Leone Blu, som är familjedrivet ligger i ett av stadens kända plats, Palazzo Ricasoli, och det är just familjen Ricasoli som gett namnet till hotellet. Leone Blu är ett hotell du ska välja om du vill ha ett bra läge, bra service och bra boende. Ett lyxigare boende utan att bli allt för stelt.

Det råder en viss atmosfär i anrika palats från 1400-talet


Det råder en skön och avkopplande atmosfär på Leone Blu och det är lätt att känna sig hemma i detta anrika palats. Eftersom Leone Blu dessutom ligger centralt i Florens har du härifrån ett perfekt utgångsläge till att gå på upptäcktsfärd både vad gäller gastronomi, shopping, kultur och historia. Flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar ligger strax intill och på ca 10 minuter kommer du till kulturella platser som Piazza del Duomo, Uffizigalleriet, Piazza della Signorina och Ponte Vecchio.

Läs mer om Leone Blu

Ett färgglatt boutiquehotellHär har verkligen man lyckats blanda nytt och gammalt på ett skönt sätt och hotellet känns tämligen unikt. En del av hotellet påminner om ett medeltida slott medans andra delar påminner dig mer om ett modernare konstmuseum. Och det är just mixen av ljusa putsade väggar, vackra pelare och medeltida stuket till färgglad inredning som skapar den speciella atmosfären.

På Leone Blu är man noga med att hålla servicen på topp och receptionen hjälper dig mer än gärna. Och om du en dag känner för att göra något annat, utanför stadens murar, kan du alltid besöka Brolio slottet och Baron Ricasolis vinkällare och prova på olika viner. Du kan även deltaga i matlagningskurser eller beställa en privat butler. Om du känner för att träna kan du beställa en personal traineer för att efteråt få massage. Som spännande aktiviteter kan du ta en tur med luftballong eller ta en tur på hästryggen. Ja, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Suiterna har fått sina namn efter familj och vänner


Suiterna håller samma eleganta stil med smakfull design och inredning. En del av dem har vackra takmålningar, takbjälkar, fresker och stuckaturer och de flesta har öppen planlösning. Utsikten kan vara över floden eller staden. Frukost kan du köpa till på plats.

Du har faciliteter som: aircondition, Wi-Fi, smart Tv, kassafack, kaffe- och vattenkokare, minibar, badkappa, hårtork och toalettartiklar.

Läs om rummen på Leone Blu

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map