Hotell i Florens

Le Stanze di Santa Croce

 
Le Stanze di Santa Croce är inte tillgänglig i dagsläget
Le Stanze di Santa Croce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Stanze di Santa Croce ligger strax intill Piazza di Santa Croce, som du kan läsa ut av namnet. Detta innebär att du med lätthet når de flesta av stadens kulturella sevärdheter och uteliv. På endast ett par minuter kan du traska bort till flera trevliga restauranger, vinbarer och uteserveringar vilket är extra praktiskt på kvällarna när det är dags för dig att dra dig tillbaka för en god natts sömn.

Ett mysigt och charmigt ställe med bra läge

Le Stanze di Santa Croce är som sagt ett charmigt litet bed and breakfast där du bor bra och blir väl omhändertagen av Mariangela som driver stället. Här finns endast fyra komfortabla rum med bl. a fri Wi-Fi. Rummen är målade i olika färger vilket skapar stämning och atmosfär. Ett av rummen har takfönster och ett av dem kan ta upp till tre personer. Men det är ofta så i gamla palats - att det ena rummet är inte det andra likt.

Börja dagen med en kopp kaffe på verandan

På morgonen serveras en typisk italiensk frukost med italienskt kaffe, te, juice, bröd, marmelad, sötsaker, ost, skinka och frukt. Frukosten serveras på hotellets inglasade veranda som öppnas upp under sommaren och hit kan du komma när du vill under dagen för att koppla av med en bra bok eller planera de nästkommande dagarna. Och när du känner för det kan du förse dig själv med dryck från den lilla kylen intill. Det centrala läget gör dock att du har stadens stora utbud strax utanför dörren och aldrig långt till en trevlig uteservering.

Tips och råd får du av Mariangela

Mariangela står alltid till ditt förfogande och kan hjälpa dig med parkering, matlagningskurser (min 2 pers), boka restauranger och ordna guidade turer. Tänk bara på att i god tid anmäla din ankomst och att du inte (utan tillstånd) kan köra ända fram till hotellet då det ligger i ZTL (Limited Traffic Zone). Behöver du tips om närmsta garage kontakta Mariangela. Kommer du med tåg, tar det ca 10 min med taxi till boendet och du kan även ta buss nummer C2 eller promenera bort (tar ca 25-30 min). Givetvis för dig som flyger till Florens går det bra att ta taxi direkt från flygplatsen. Om du ankommer tidigare än check-in och behöver ställa ditt bagage går detta bra. För check-in utöver angivna tider får du en portkod så att du kan ankomma när du vill samt ett meddelande till dig gällande rum, frukost mm. Därför är det viktigt att du i god tid meddelar ungefärlig ankomsttid.

Läs mer om Le Stanze di Santa Croce

Lugnt och skönt med endast fyra rum

Det är avkopplande att bo på ett litet ställe som i detta fallet endast har fyra rum, Acqua, Terra, Aria och Fuoco. Har du önskemål om twin bäddar så måste detta göras vid bokningstillfället. Även om rummen har olika färgteman och att det ena inte är det andra likt är de alla komfortabla med faciliteter som aircondition, kassafack, Wi-Fi och badrum med hårtork.

Viktig information; Då det inte finns någon reception eller portvakt glöm inte ta med dig din voucher då portkoden står angiven där. Ett meddelande ligger till dig i hallen med bla frukosttiderna. Vid eventuella problem kan du ringa +39 347 2593 010 och nattetid +39 055 679 175.

Rummen på Le Stanze di Santa Croce

Dubbelrum Acqua

Ett fint rum på första våningen. I rummet finns en romantisk baldakinsäng och två fönster som släpper in mycket ljus samt badrum med dusch. På förfrågan finns här plats till en barnsäng.

Dubbelrum Terra

Ett klassiskt rum på andra våningen. Detta är det största rummet och har två fönster som släpper in mycket ljus. Här finns en dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch. På förfrågan går det att sätta in en extrasäng.

Dubbelrum Aria

Komfortabelt och färglatt rum på andra våningen. Här finns en dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch. Detta rum har en liten balkong.

Dubbelrum Fuoco

Detta romantiska rum ligger på andra våningen där du har ingång och badrum med dusch. Sovrummet har du en trappa upp, där du har snedtak och takfönster. Detta är det tystaste rummet. Här finns en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map